Cele mai actuale tehnici de vopsire a părului în sezonul acesta! – SteMir

Fiecare femeie, care are grijă de exteriorul său poate confirma, cât de importantă este culoarea părului în imaginea unei femei. Uneori dorim să schimbăm ceva, simțim nevoia să începem viața de la început – ce-ar fi să începeți marea schimbare de la o nuanță nouă a părului?O schimbare de culoare implică și o schimbare de imagine și stil, o îmbunătățire a stării de bine și, uneori, schimbări cardinale în viață.

Dacă vă doriți o schimbare, începeți cu o culoare nouă și modernă a părului.

1.Nu putem să fim mereu în pas cu moda, schimbând foarte des culoarea părului, dar trebuie să avem propriul stilist, care cu acuratețe și profesionalism va realiza în practică toate ideile și dorințele noastre și ne va ajuta în acest fel să avem de fiecare dată un aspect de invidiat.2.

3.4.5.

6.7.Culori de păr actuale în anul 2021

Sezonul 2020 propune să punem accent pe culorile și nuanțele naturale. Dacă v-ați săturat de culoarea dvs naturală, puteți să adăugați părului o nuanță diferită, cu ajutorul șampoanelor nuanțatoare, cu tonic sau cu vopsea fără amoniac. Înainte de a schimba radical culoarea părului, trebuie să vă amintiți despre necesitatea de a vopsi rădăcinile părului regulat. Cele mai actuale culori ale părului, în sezonul 2021 vor fi următoarele:– Pentru melajul părului întunecat sau a celui blond, trebuie să evitați vopsirea șuvițelor în nuanțe foarte strălucitoare, deoarece contrastul va fi foarte puternic. În anul 2021 sunt preferabile trecerile lente ale culorilor, cu efect de păr ars la soare.– Dacă doriți să purtați părul blond, sunt recomandate nuanțele calde aurii, apropiate de culoarea naturală a părului.

– Pentru posesoarele părului blond, sunt recomandate șuvițele cu nuanțe roz cuarț. Tunsorile Pixie și Bob, pe părul scurt cu această nuanță vor arăta original.– Pentru posesoarele tenului deschis este recomandată nuanța de blond platinat.

– Femeile care apreciază creativitatea pot opta pentru părul roșcat cu nuanțe roșii.– Posesoarele părului șaten pot alege nuanțele reci. Este recomandată tehnica ombre de vopsire a părului, cu o trecere de la rădăcinile întunecate spre o nuanță deschisă la vârfuri.

– O tendință actuală în sezonul 2021, va fi vopsirea părului în mai multe nuanțe maro. Această tehnică este potrivită fetele cu orice culoare a părului.8.

9.10.11.

12.13.

14.Vopsirea părului scurtFetele cu părul scurt pot să-și permită luxul de a schimba frecvent culoarea părului, fără a se teme de rezultat. În cazul părului scurt, în sezonul 2021, stiliștii prezic popularitatea următoarelor tehnici de vopsire a părului: melaj, ombre, vopsire permanentă sau semipermanentă, vopsire cu elemente de design.

15.16.

17.18.

Vopsirea părului de lungime mediePentru lungimea medie, alegerea tehnicii de vopsire a părului este mult mai mare. Totul depinde doar de fantezia stilistului. Pe părul de lungime medie foarte bine arată tehnicile: ombre, shatush, balayage, sombre și multe altele. Nu uitați, că forma tunsorii și textura părului fac ca aceeași tehnică să arate diferit de fiecare dată.

19.

20.21.

Vopsirea părului lungNumai părul lung poate demonstra frumusețea tuturor tehnicilor complexe și interesante de vopsire a părului. Cel mai bine pe părul lung arată tehnicile:

ombre, balayage și shatush.

22.23.

24.25.26.

27.28.

29.30.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!

Un comentariu

  1. Pingback: Zelist Blog » Blog Archive » Care au fost cele mai viralizate subiecte in presa online si pe bloguri, in perioada 08 – 14 iunie 2020?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus