20 idei originale de manchiura cu flori si fluturi pentru aceasta vară. – SteMir

Ce poate fi mai actual vara decât florile și… fluturii!Nuanțele solare în combinație cu fluturii arată superb! Cu această manichiură cu siguranță veți reuși să impresionați toate prietenele.

20 idei originale de manchiura cu flori si fluturi pentru aceasta vară. – SteMir1.

Etalați-vă creativitatea combinând culorile, aplicațiile și desenele cu fluturi!Noul trend al acestei veri este manichiura cu modele florale, inspirate din natură, în culori calde, vibrante și seducătoare. Pentru femeia romantică, manichiura cu modele florale o va transpune imaginar în atmosfera idilică a acestui sezon cald și prietenos.

2.Eu zic să punem puțin deoparte manichiura all black și să ne lăsăm purtate de culori tari, vibrante cu accente florale, ce se potrivesc mai bine cu spiritul ludic al averii, cu margarete delicate și în tonuri pastelate daca suntem mai consevatoare.3.

Fii senzuală cu noua manichiura de primavară și profită de orice pretext pentru a te amuza, fie că este vorba de un nou model de unghii cu gel, o aplicație florală sau cu fluturi, poate chiar un machiaj în ton cu atmosfera idilica de peisaj cu flori multicolore și lasă seriozitatea la o parte!4.

Alege modele de unghii inspirate de frumusețea naturii înfloritoare și combină cu manichiura nude, french sau stiletto dacă forma ascuțită este printre preferate și astfel vei avea o manichiură diafana, amuzantă ce îți va aduce o notă de optimism, caracteristică acestei averi.5.

6.7.

8.9.Citeste si: Manichiură pentru unghii scurte: 30 de idei superbe pentru această vară

10.

11.12.

13.14.

15.16.

17.18.

19.20.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus