Uite care sunt culorile de păr care fac furori

O culoare potrivită de par este capabila sa schimbe complet imaginea. Culorile de par la moda anul acesta vor face tenul mai luminos si vor accentua nuanță ochilor. Culorile de par monocromatice sunt în trecut acum acestea fiind înlocuite de o mulțime de variații, tehnici noi, pe care le vom descrie cat mai detaliat in cele ce urmează.

 

Astăzi, blondele au multe opțiuni de vopsire a parului, care vor arata elegant, se vor adapta nuanței tenului si nu vor altera starea de spirit.

 

De asemenea, trebuie sa mai spunem ca decolorarea este un stres pentru par, de aceea blondele trebuie sa facă rost de balsamuri, masti, uleiuri speciale, daca doresc ca parul lor sa aibă un aspect sănătos si îngrijit.

 

1.
 

2.

3.

 

4.
 

5.

 

6.

Blond platinat

Blondul platinat nu numai ca a cucerit celebritati precum Cara Delevingne, Kristen Stewart si Charlize Theron, dar a creat si un nou fenomen. Mai mult decat atat, blondul platinat trebuie neaparat sa fie prezent pe tunsori scurte.
 

7.

8.

 
9.

10.

 

11.
12.

 

13.

Blond caramel

Acesta are suficiente motive de a fi îndrăgit: arata destul de elegant, strălucind in tonuri reci si calde in același timp. Blondul caramel este potrivit pentru orice nuanță a tenului: paloare aristocratica sau bronz auriu sexy. Caramelul este potrivit pentru femei de orice vârstă.

 

14.
15.

 

16.

17.
 

18.

19.

Gold rose

 

Aceasta culoare a parului este potrivită numai pentru blonde, iar daca sunteți o bruneta, procedura de decolorare a parului este pur si simplu inevitabila. Culoarea se dovedește a fi blanda, pastelata, iar imaginea însăși devine ușoară si specială. Aceasta nuanță i se potrivește oricui:

20.
 

21.

22.

23.
 

24.

Rădăcini închise

 

Acum nu mai trebuie sa alergați la coloristul dvs. de îndată ce apar primele rădăcini crescute. Diferența de culoare dintre lungimea totala a parului si a rădăcinilor se afla acum la moda. Mai mult, acest secret este folosit de multe celebrități. Mi se pare sau chiar este cea mai convenabilă tendință care a existat vreodată?

25.

 

26.
27.

 

28.

29.
 

30.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus