Coafuri pentru păr lung. Idei simple pentru o coafură de vis

Părul lung, îngrijit și sănătos reprezintă un real avantaj. Cu toate că această „calitate” stârnește mândrie, părul lung este deopotrivă o mare provocare. Coafurile părului lung pot fi extrem de variate și interesante, precum și extrem de costisitoare și de greu de realizat.

 

Așadar, în condițiile unei lipse permanente de timp, adolescentele și femeile moderne caută întotdeauna metode de a arăta cât mai bine în cel mai scurt timp. În acest sens, hairstyliștii au atras atenția asupra coafurilor moderne, devenite din ce în ce mai ușor de realizat.

Nu rămân în urmă nici companiile cosmetice. Acestea reacționează rapid la orice schimbare apărută în modul de viață al unei femei. Datorită eforturilor lor, pe piață pot fi găsite produse ușor de folosit, care acționează surprinzător de rapid.
 

În prezent, există numeroase modele de coafuri pe care le poţi încerca. În cele ce urmează, ți le vom prezenta pe cele mai populare, fie ele casual sau elegante. Iată, așadar, care sunt propunerile noastre de coafuri pentru păr lung:

Coafuri pentru păr lung. Idei simple pentru o coafură de vis

 

A. COAFURI PĂR LUNG: ACCESORII

Prima și cea mai ușor de realizat, coafura bazată pe accesorii. Pentru a arăta stilat și feminin, uneori poate fi suficient doar să puneți o bentiță, o agrafă sau un elastic interesant de păr.

1.
 

2.

3.

 

4.
 

5.

 

6.
7.

B. COAFURI PĂR LUNG: BUCLE

Buclele lejere sunt din ce în ce mai apreciate de femeile din întreaga lume. Un avantaj foarte mare este timpul rapid de executare (5-10 minute). Pentru a crea bucle, veți avea nevoie de produse de aranjare, placă de păr, ondulator, bigudiuri, foen sau difuzor. În cazul utilizării foenului, plăcii sau ondulatorului, nu uitați să aplicați spray de protecție împotriva căldurii!
 

8.

9.
 

10.

11.

 

12.
13.

 

14.
15.

C. COAFURI PĂR LUNG: COADĂ

 

Ai putea încerca, dar cu siguranță vei eșua în încercarea de a numi o coafură mai simplă sau mai puțin populară decât cea clasică de coadă de cal. Milioane de femei își strâng părul în acest fel, fără a ști cum această coafură tipică poate fi diversificată.

COADĂ TIP FUNIE

 

Se obține foarte rapid, doar 2-3 minute. Pentru a realiza o astfel de coafură, trebuie să strângeți părul sus într-o coadă simplă cu ajutorul unui elastic rezistent. Apoi, împărțiți coada în două secțiuni egale. Răsuciți-le între ele astfel încat să obțineți o funie. Pentru a rezista, părul de la capătul cozii se va tapa bine și se va fixa cu un elastic invizibil.
16.

 

17.

18.
 

19.

Coadă laterală

Pe lângă coada de cal simplă într-o parte, puteți crea și multe alte coafuri romantice și feminine cu ajutorul cozii amplasate jos si a unei carari laterale. Pentru a rezista, spălați părul înainte

  1. Aplicați pe părul umed sau uscat o spumă pentru volum.
  2. Împărțiți părul un pic umed în două porțiuni egale

 

 1. Răsuciți părul din partea opusă într-un cilindru, fixându-l pe parcurs cu agrafe.
 2. Când cilindrul ajunge la urechea din partea opusă a cărării, strângeți părul rămas într-o coadă. După preferință, puteți folosi sprayul fixativ

20.
21.

Coadă răsucită

 

Coada răsucită este o coafură de zi cu zi, realizabilă în doar câteva minute. Aceasta este o alternativă minunată a cozii simple.

 1. Pentru început, stabiliți la ce nivel va fi coada. Aplicați pe palmă putin produs de aranjare pentru a nivela firele rebele. Strângeți părul cu ajutorul unui elastic.
 2. Exact deasupra elasticului creați o gaură în păr.
 3. Rasuciți părul într-un șnur pentru a vă fi mai ușor să lucrați cu el.
 4. Treceți șnurul prin gaura formată și fixați-l bine cu un elastic.

22.
23.

 

24.
25.

 

26.

27.
 

28.

29.

D. COAFURI PĂR LUNG: ÎMPLETITURI

 

Cu ajutorul unor împletituri simple puteți obține în doar câteva minute o coafură extrem de romantică. Nu are rost să vorbim despre împletituri complicate.

BENTIȚĂ DIN CODIȚE
 1. Luați o șuviță de păr dintr-o parte a capului și împletiți-o într-o codiță strânsă și subțire.
 2. Împletiți două astfel de codițe, câte una de fiecare parte a capului.
 3. Treceți codițele peste cap în forma unei bentițe și fixați-le cu agrafe.

Coafura romantică este gata!
30.

 

31.

32.
 

33.

34.

 

35.
36.

E. COAFURI PĂR LUNG: COCURI

Dacă vă sunt familiare, nu veți avea nevoie decât de 5 minute pentru a obține un coc casual sau absolut spectaculos. Grele vor fi doar la primele încercări.

 

COC RAPID ȘI SIMPLU

Daca nu dispuneți deloc de timp, însă doriți să pară că v-ați străduit, recomandăm să optați pentru un coc neglijent. Strângeți părul într-o coadă înaltă. Împarțiți-l în două porțiuni egale. Imediat după, răsuciți pe rând fiecare porțiune de păr în jurul bazei cozii și prindeți-le cu agrafe. Pentru volum, puteți tapa coada, iar pentru a rezista, aplicați și un spray fixativ.

37.
38.

 

Citește și: 40 modele fantastice de Balayage. Trebuie arăta-te stilului dvs. – SteMir

39.

40.

 

Coc scoică

O asemenea coafură elegantă poate fi creată în doar 5-7 minute. Strângeți părul într-o coadă și eliberați elasticul cu vreo 5-7 cm de la cap. Astfel, părul nu va fi prea strâns. Răsuciți părul într-un șnur și începeți să îl rotiți spre interior, spre rădăcina părului. Fixați coafura cu agrafe sau cu ace de păr și agrafe decorative.
41.

 

42.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus