WoW! Puterea machiajului, transformări uimitoare: Înainte și după make-up! – SteMir

WoW! Puterea machiajului, transformări uimitoare: Înainte și după makeup! - SteMir

Machiajul are o putere extraordinară și uneori poate schimba fața femeilor atât de mult,  încât atunci când ne uităm la fotografiile comparative înainte și după make-up, ne îndoim că sunt aceleași femei. Vrei sa vezi in continuare ceva senzational? Atunci acest articol despre puterea machiajului: Inainte si dupa makeup, iti este dedicat.

WoW! Puterea machiajului: Inainte si dupa makeup!

Da, pe de o parte, aceasta este o transformare totală, universală, pe care femeile o realizează cu ajutorul cosmeticelor, iar pe de altă parte este o luptă pe care femeile o duc în totalitate. Desigur, că ne place mai mult această transformare.

Citeste si: WoW!! 15 super transformari femei care nu o sa iti vina sa crezi

Poți arăta mai tânără  cu 10 ani, și chiar și ovalul feței poate fi schimbat. Ești  doar o fată drăguță fără machiaj, însă poți devenit foarte frumoasă, dacă vei folosi farduri adecvate și ruj roz.

Un artist talentat de machiaj ar adăuga  culori strălucitoare, transformând fetele în frumuseți reale. O fată cu o pielea urâtă, poate fi transformată într-o păpușă de porțelan și cu o privire a la Sasha Grey.

Citeste si: Cele mai spectaculoare transformari de par din acest an

O față fadă înainte de machiaj, poate fi transformată cu instrumente de machiaj pentru corecția culorii faciale și un machiaj intensiv al ochilor. Iar buzele, pot fi conturate și colorate.

Probleme cu pielea? Nimic  mai simplu. Artistul de make –up te poate învăța cum să repari totul.  Fă-ți ochii misterioși și în formă de migdale.

Citeste si: Machiaje in functie de culoarea ochilor

Pune-ți un ruj de culoare roșu aprins, conturează-ți ochii cu tuș pentru contur, subliniază-ți sprâncenele,  și astfel, chiar şi cea mai simplă față poate părea complet diferită.

 Conturul te va ajuta la crearea unor trăsături remarcabile acolo unde nu au fost niciodată. Utilizează fard pentru ochi nu doar pentru a atrage atenția asupra ochilor, ci și pentru a evidenția culoarea lor.

Citeste si: Top 30 tunsori moderne pentru femei îndraznete

Make-up-ul nu trebuie să ascundă fața, ci ar trebui să o sublinieze. Trebuie să simți ambele părți ale feței, cu sau fără machiaj. 

Atunci când nici măcar cele mai mici trucuri nu sunt capabile să depășească puterea timpului, îndreaptă-te spre machiaj. Artistul de machiaj nu vede nimic în neregulă cu ascunderea unor riduri și a ochilor roșii.

Daca acest articol: WoW! Puterea machiajului: Inainte si dupa makeup! ti-a fost de folos, atunci am rugamintea sa ne ajuti cu o distribuire. Iti multumim.

1 Trackback / Pingback

  1. Top culori păr în 2020: se poartă blondul platinat! - SteMir

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.