WoW!! 15 super transformări femei care nu o să îți vină să crezi – SteMir

Fie care este vorba de hairstyle sau de makeup, aceste doua meserii au avansat foarte mult. Foarte multe cursuri sunt disponibile pentru a deveni un makeuper cu influenta. Vreau sa va arat cateva super transformari femei pe care porfesionistii le-au facut.Nu conteaza varsta atunci cand te machiezi. Un machiaj profesional te poate intineri chiar si cu 20 ani. Stiu ca este incredibil, insa o sa vezi mai jos rezultatele.

In general aceste machiaje sunt folosite la eveniment speciale si sunt recomandate atat femeilor tinere cat si femeilor in varsta trecute de 40 ani.Banuiesc ca nu ai ratat articolul cu tunsori par scurt care te intineresc cu peste 10 ani nu? Daca nu, uite aici: Tunsori scurte femei 40 ani – Tunsori care te vor intineri cu peste 10 ani.15 super transformari femei care nu o sa iti vina sa crezi

Cateva idei de machiaje si tunsori pentru femei care le vor intineri cu peste 10 ani sau vor acopi anumite defecte ale fetei.

Dupa cum poti vedea sunt machiaje foarte frumoase, iar ceea ce imi place cel mai mult e ca nu sunt stridente, sunt simple. Un avantaj pentru toate doamnele, nu?

 

Se vad foarte bine schimbarile atat de makeup cat si de tunsori.

In genera, combinatia de par scurt si un machiaj profesional se imbina perfect. Sigur vei ramane si tu uimita de rezultate.Si fetele tinere aleg sa se machieze profesional. Te schimba total un machiaj. Unele dintrele ele chiar te slabesc la fata.

Machiajele au avansat foarte mult, insa si experienta femeilor care o fac din placere conteaza enorm. De ce sa nu profitam de orice ocazie pentru a fi mult mai frumoase, nu?

Acestea sunt ideile de super trasformari femei care ne-au placut in mod special. O sa reveni cat de curat si cu partea III.

Partea I a acestui articol, o poti gasi aici: Cele mai spectaculoare transformari de par din acest an.

Daca ti-a placut acest articol, am rugamintea sa ne ajuti cu o distribuire. Iti multumim.

3 comentarii

  1. Pingback: WoW! Puterea machiajului, transformări uimitoare: Înainte și după makeup! - SteMir

  2. Pingback: WoW! Puterea machiajului, transformări uimitoare: Înainte și după make-up! - SteMir

  3. Pingback: 30 femei curajoase care ne demonstrează că tunsoarea te poate schimba radical - SteMir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus