Vrei un look de invidiat? Tunsorile Shaggy sunt soluția! – SteMir

Orice femeie are nevoie la un moment dat de o schimbare, dar multe nu au curajul să apeleze la tunsorile mai extravagante. Tunsorile Shaggy sunt soluția pentru toate doamnele și domnișoarele care îşi doresc un păr fabulos.Cu această nouă tehnică îți poți schimba radical look-ul, fără să fie necesar să renunți la lungimea părului. Tehnica presupune tăierea părului în straturi care ajută până și cel mai subțire păr să capete volum.După această tunsoare, părul tău este pregătit pentru orice ocazie:să mergi la muncă, la shopping sau chiar  la un eveniment. Acestea sunt tunsorile  la care au apelat vedetele pentru a arăta mereu bine.

Tunsoarea Shaggy cu aspect dezordonat oferă cea mai mare libertate când vine vorba de aranjat. Cu cât lași părul mai natural, cu atât va arăta mai bine. Poți folosi doar un spray de texturare și nici nu mai e necesar să-l usuci.Vrei un look de invidiat? Tunsorile Shaggy sunt soluția!

Tunsoare asimetrică în straturi este o tunsoare foarte îndrăzneață dar care te poate scoate din anonimat. O parte a părului rămâne la o lungime medie, iar cealaltă parte mult mai scurtă. Bretonul într-o parte se potrivește de minune cu acest tip de tunsoare.1.Tunsoarea Shaggy în zig-zag este pentru genul de persoană care vara nu-și suportă părul din cauza căldurii. Această tunsoare este pentru tine dacă ai părul scurt, și de asemenea, tunsoarea se potrivește tuturor femeilor.

2.Deși lungimea părului este una medie, tunsoare Shaggy cu straturi medii se încadrează tot la o tunsoare pentru păr scurt. Este potrivită pentru persoanele care nu își doresc să facă o schimbare dramatică. Tunsoarea se așează excelent pe fețele cu forma rotundă.

3.Ultima tunsoare dar nu cea din urmă este tunsoarea bob în straturi (stil Shaggy). Este cel mai des întâlnită și cea mai apreciată în rândul vedetelor.

4.5.

6.7.

8.9.

10.


11.

12.13.

14.15.

Dacă ți-a fost de ajutor acest articol despre Vrei un look de invidiat? Tunsorile Shaggy sunt soluția! – SteMir, ajută-ne cu o distribuire. Mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus