Unghiuțe rafinate: modele scurte, stilate si strălucitoare pentru 2022 – SteMir

Cele mai drăguțe modele la modă în anul 2022, pentru unghii scurte, le poți găsi aici. Unghiile lungi vor fi întotdeauna la modă dar datorită faptului că majoritatea femeilor în ziua de azi sunt femei de carieră, lungimea unghiilor pot îngreuna desfășurarea activităților legate de job și cele de zi cu zi.Dacă te afli în această situație, nu-ți face griji! Am găsit pentru tine cele mai frumoase modele pentru unghii scurte ca să te simți mereu în ton cu moda.

Majoritatea se pot realiza acasă, cu puțină răbdare și imaginație, așa că nu vei mai pierde timpul mergând la manichiură. Văzând imaginile de mai jos îți vei da seama că și unghiile scurte sunt în trend.Unghiuțe rafinate: modele scurte, stilate si strălucitoare pentru 2022

1.Unghiile strălucitoare sunt în top anul acesta și sunt foarte ușor de realizat. Poți face o multitudine de combinații în funcție de gusturile tale.

După ce ai aplicat oja ta preferată, presară puțin sclipici peste ea după care aplică un lac transparent. Este foarte ușor și arată minunat!2.

Florile sunt minunate iar pe unghii pot arăta spectaculos. Dacă nu ești foarte talentată la desen, poți oricând opta pentru stickere de unghii cu diferite modele și flori. Iată câteva exemple:3.

4.Modelul tribal a luat amploare în ultimii ani, așa că în 2022 acest model este în top. Necesită îndemânare deoarece este un model grafic. Dacă nu te descurci, poți cere oricând ajutorul unei prietene sau a unui specialist.

5.6.

În materie de culoare, accentul se pune anul acesta pe nuanțele de roșu. Exprimă eleganță și romantism. Deși întotdeauna roșul a fost în top preferințe, în ultimii ani a fost detronat de nuanțele nude. Dacă ești o iubitoare a acestei culori, află că anul acesta este rândul tău să stralucești și că vei fi mereu la modă.7.

8.9.

10.11.

12.13.

14.15.

Dacă ți-a fost de ajutor acest articol despre Unghiuțe rafinate: modele scurte, stilate si strălucitoare pentru 2022. – SteMir, ajută-ne cu o distribuire. Mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus