Unghiuțe nude pentru un aspect elegant și sexy la birou. – SteMir

Designul frumos al unghiilor este important nu numai pentru a finaliza luxosul mod de seară, ci joacă și un rol important pentru combinațiile de afaceri, pentru care trebuie să alegi unghiuțe nude pentru un aspect elegant la birou în variații uimitoare.Unghiuțe nude pentru un aspect elegant și sexy la birouCele mai recente tendințe în manichiura de afaceri ne sunt prezentate de designeri în mai multe modele noi, inclusiv geometrie, design de marmură, gradient șic, manichiură cu „pânză de păianjen”, spațiu negativ original, minimalism. Este mai bine să efectuezi o manichiură de birou la modă într-o paletă de nuanțe bej și nud și tonuri de gri-maro.De asemenea, nu renunțați la culorile strălucitoare și saturate, ci doar dă preferință opțiunilor dezactivate și restrânse sau folosește-le ca un accent mic.

Nu ar trebui să renunți la elementele de decor strălucitor pentru o astfel de manichiură, ci doar ar trebui să fie foarte sofisticată și delicată și să fie o necesitate pentru petreceri corporatiste sau evenimente de birou.

Printre modele la modă pentru unghiuțe nude pentru un aspect elegant la birou, se regăsesc dungi simple și grafică, precum și flori și crenguțe minimaliste au devenit populare.

Manichiura geometrică a devenit una dintre modelele de unghii modeste și, în același timp, versatile. Cea mai reușită combinație este considerată a fi geometria în nuanțe negre și lăptoase. Poți efectua o manichiură mată și o puteți decora cu zig-zaguri sau dungi largi sau poți reprezenta elemente geometrice în dungi subțiri pe o suprafață lucioasă și le puteți dilua cu picături de sclipici.Puțină tandrețe nu va afecta niciunul dintre cele mai stricte și restrânse stiluri, iar designerii au oferit opțiuni la modă pentru modele sub formă de flori și crenguțe pentru o manichiură de afaceri restrânsă. Motivele florale predomină într-o versiune monocromatică și sunt executate în negru sau alb pe un finisaj mat sau neutru în diferite nuanțe.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus