Unghii scurte din acryl – 23 modele actuale și moderne. – SteMir

Îți plac unghiile glam și elegante, dar nu și lungimile lungi ale unghiilor? Atunci acesta este locul trebuie unde să fii! Am găsit 23 de unghii acrilice destul de scurte pentru a vă inspira următoarea manichiură.

Aceste modele de unghii vă vor oferi aspectul la modă pe care ați dorit să-l încercați, dar și ușor de purtat.

Există o idee de unghii pentru toată lumea, indiferent dacă vă plac unghiile îndrăznețe, animal print sau manichiurile care sunt șic și subtile. Nu vă veți putea decide care este prima încercare!

Unghii scurte din acryl – 23 modele actuale și moderne. – SteMir

1.

Dacă îți plac unghiile ombre franceze, acest model este pentru tine. Este un aspect super glam și va arăta uimitor pentru oricine. Puteți adăuga mai multe cristale și pentru un design mai îndrăzneț.

2.

Apoi, avem o altă idee de unghii albe. Trei dintre unghii sunt vopsite în alb și există și două unghii de accent. Una dintre unghii este acoperită cu sclipici, în timp ce cealaltă are un design modern, alb și nud. Acesta este un aspect răcoros și elegant. Încercați întregul design sau pur și simplu încercați arta funky și culoarea albă fără sclipici.

3.

Îți place să porți culori soft, dar ți-ar plăcea să-ți aranjezi unghiile pentru o schimbare? Poate că aveți o ocazie specială? Dacă oricare dintre aceste idei sună ca bine, atunci verifică această idee de unghii. Aceste unghii sunt toate vopsite într-o culoare nude moale și există o unghie cu accent. Unghia accent are un design uimitor de stras. Cu aceasta, vă puteți păstra culoarea elegantă neutră, dar pur și cu puțin glam și sclipire.

4.

5.

6.

7.

8.

Recomandare: Kit Unghii False cu Gel UV Incepatori – Promotie #01 + CADOU Gel Color

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

Citește și: 25 cele mai frumoase culori și idei de coafuri pentru toamna 2020. – SteMir

18.

19.

20.

21.

22.

23.

Dacă ți-a fost de ajutor acest articol despre Unghii scurte din acryl – 23 modele actuale și moderne. – SteMir, ajută-ne cu o distribuire. Mulțumim.

1 Trackback / Pingback

  1. 21 idei simple și drăguțe pentru unghii ombre. - SteMir

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.