Unghii migdală cu acryl: 23 modele creative pentru femeile moderne! – SteMir

Unghii migdale cu acryl: 23 modele creative pentru femeile moderne! – SteMir

1.

Primul model, vom arăta un aspect unic și la modă. Unghiile pe o parte sunt toate soft și simple, în timp ce cealaltă mână folosește aceeași culoare, dar există, de asemenea, artă de unghii strălucitoare în stil fumos. Este un design uimitor, iar culorile arată superb împreună. Puteți recrea această manichiură magică în orice culoare.

2.

În continuare, avem o altă manichiură cool și la modă. Fiecare unghie este nud mat, iar fiecare are un model cu dungi. Arta în dungi prezintă o dungă neagră cu una colorată. Acesta este un design distractiv și elegant. Puteți recrea un aspect similar cu un șablon sau bandă de unghii. Există ghiduri online pentru unghii cu dungi.

3.

Aceste unghii acrilice cu migdale sunt atât de frumoase! Pentru acest aspect, fiecare unghie este vopsită într-o nuanță ușoară și elegantă. Două unghii sunt decorate cu pietre de stras. Culorile sunt frumoase și toate se îmbină reciproc, în timp ce strasurile adaugă strălucire. Este un aspect distractiv și luminos, care este perfect pentru primăvară și vară.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

Citește și: Acestea sunt culorile de ojă care se poartă în 2020: Top 7 culori superbe! – SteMir

19.

20.

21.

22.

23.

Dacă ți-a fost de ajutor acest articol despre Unghii migdală cu acryl: 23 modele creative pentru femeile moderne! – SteMir, ajută-ne cu o distribuire. Îți mulțumim.

1 Trackback / Pingback

  1. 21 idei de manichiură cu glitter alb ideale pentru orice ocazie! - SteMir

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.