Unghii mate elegante pentru femeile care merg la birou. – SteMir

Manichiura frumoasă este importantă nu numai în imaginile lux de seară. Designul unghiilor joacă un rol important și în imaginile de afaceri. În ciuda cadrului strict al biroului, există multe idei de unghii mate elegante pentru femeile care doresc să arate elegant.


Unghii mate elegante pentru femeile care merg la birouManichiura de afaceri este accesibilă tuturor și restrânsă, dar în același timp arată interesantă și atractivă. Iată care sunt destinațiile creative și neobișnuite din industria manichiurii, care sunt relevante și moderne la birou. Manichiura franceză este adevărată și mereu căutată, nu numai în design, ci și în cel festiv și informal. Pentru birou completează această manichiură cu elemente de design și decorative precum cristale, paiete, pigmenți magnetici etc.

Dacă lucrezi la o companie, poți să folosești oja mată albastră, albastru-gri, praf, bej, decorând 1-2 unghii cu un desen simplu, geometric, model, origami, minimalism. Arată strict interesantă și manichiura burgundy cu negru, unde negrul este folosit pentru a descrie pictura florală, iar luxul este exprimat printr-o aplicație de cristal.

Dintre diferitele opțiuni pentru manichiura de afaceri, ar trebui să acorzi o atenție specială designului de marmură. Nail art este un model cool care imită modelele naturale ale pietrelor. Această opțiune se potrivește perfect la birou, arată atractivă și modernă. Folosește modele originale alb, gri sau roz și negru pentru a modela  unghii în culori mate. Modelul marmură arată perfect în combinație cu manichiura franceză.
Manichiura de birou și de afaceri se schimbă treptat, există destinații reale care chiar și în tonuri moderate par atractive. Îți oferim o selecție de idei pentru o manichiură elegantă, pe care o poți folosi pentru a-ți crea propria artă a unghiilor.În primăvara anului 2021, ca niciodată, va avea o mare importanță manichiura în gradient. Așa-numitul efect ombre, este un design cu o tranziție de culori. Desigur, această manichiură va atrage atenția prin rafinamentul său. Totul depinde de culorile pe care le combini. Este foarte important să poți alege absolut toate opțiunile. După ce le-ai amestecat, veți obține un design foarte elegant și interesant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus