Unghii Coffin Negre – 21 Modele lungi și îndrăznețe pentru femeile la modă. – SteMir

Negrul este una dintre cele mai populare culori de unghii. Acest lucru se datorează din mai multe motive, dar pentru noi, cel mai important motiv este că se potrivește tuturor formelor unghiilor, tuturor unghiilor și arată uimitor pentru orice ocazie.Negrul arată superb atunci când este asociat cu unghii coffin. Atunci când combini două tendințe obligatorii de genul acesta, primești o manichiură elegantă.Acestea fiind spuse, am dori să vă împărtășim 21 dintre cele mai frumoase unghii și idei coffin negre. Opțiunile noastre de top sunt cu unghii sclipitoare, ombre, artă din marmură și multe altele. Deci, aruncă o privire!

Unghii Coffin Negre – 21 Modele lungi și îndrăznețe pentru femeile la modă. – SteMir1.

Adaugă un strop de culoare look-ului tău cu unghii ca acestea! Aceste unghii sunt negre cu două unghii cu accent curcubeu. Arta curcubeului arată metalic și probabil au fost folosite folii, dar puteți crea un aspect curcubeu folosind și lustruri de diferite culori, tehnica pensulei uscate ar arăta uimitoare. Încercați culori ca acestea sau propria combinație vibrantă.2.

Dă-ți unghiilor un makeover la modă cu un design ca acesta. Această manichiură are unghii negre cu unghii de accent din folie de argint. Folia argintie arată atât de elegantă și uimitoare.Puteți găsi o mulțime de tutoriale online pentru a vă ajuta să obțineți aspectul argintiu și puteți cumpăra folii de unghii online. Încercați argintul sau alegeți aur glam. Oricum ar fi, unghiile tale vor arăta fabulos.3.

Dacă ai nevoie de unghii care să strălucească în stil, atunci următorul aspect este pentru tine. Această manichiură are unghii mate, unghii lucioase și unghii cu strălucire. Ne plac unghiile negre deoarece au o dungă argintie, care redă culoarea și creează un aspect modern. O astfel de manichiură este ascuțită, dar este și elegantă.4.5.

6.7.8.

9.10.

11.12.


13.

14.15.

Citește și: 27 idei de tunsori portocalii pentru femei îndrăznețe – Culoare perfectă pentru toamnă. – SteMir16.

17.18.19.

20.21.

Dacă ți-a fost de ajutor acest articol despre Unghii Coffin Negre – 21 Modele ascuțite și îndrăznețe pentru femeile la modă. – SteMir, ajută-ne cu o distribuire. Mulțumim.

Un comentariu

  1. Pingback: 27 unghiuțe nude perfecte pentru birou - SteMir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus