Un eveniment special necesită atenție atât în alegerea ținutei, cât și în alegerea manichiurii! Iată câteva idei ce te vor ajuta cu siguranță. – SteMir

Pentru evenimente speciale, este necesar să ne pregătim în moduri speciale! De la ținută, păr, accesorii, până la manichiură și machiaj, totul trebuie sa fie impecabil. Și pentru că știm cât de greu este să ajungi la rezultatul pe care ți-l propui, ne-am gândit să te ajutăm!Am selectat o galerie de fotografii în care am inclus cele mai apreciate modele de manichiură de pe rețelele de socializare. Te poți inspira și le poți adapta ținutei tale.Manichiura nude, după cum deja știm, se potrivește oricărei ocazii. Pentru a o adapta ținutei tale, poți colora o unghie in aceași nuanță, iar pentru a adăuga strălucire, pietricelele colorate sunt cea mai bună alegere!O manichiură de acest gen este minuțioasă și necesită multă îndemânare. De aceea, vă recomandăm să apelați la un specialist!Notele aurii transformă orice manichiură banală într-una perfectă pentru o ocazie specială. Îndrăznește să strălucești!Manichiura ombre, acoperită cu un strat subțire de sclipici, devine elegantă și provocatoare. Adaugă, pe o altă unghie, un fluture stilizat, ornat cu pietricele, și gata! Manichiura ta de senzație este pregătită pentru petrecere.


Dacă ținuta este deja una încărcată și strălucitoare, vă recomandam o manichiură nude. În cazul în care simțiți că este prea simplă, puteti adăuga benzi strălucitoare sau pietricele, însă țineți cont de faptul că ce este prea mult, strică!Manichiura cu glitter nu dezamăgește niciodată. Iar pentru o structură mai conturată, câteva ornamente fine de culoare albă vor transforma manichiura dumneavoastră în senzația serii.Manichiura neagră este eleganța supremă! Iar bufnița creată din pietre sclipitoare si caviar completează perfect imaginea.Modelele geometrice rămân senzația anului. Acestea sunt alegerea principală în toate saloanele din lume. Adaptează-le unei ocazii speciale, adăugând glitter sau tehnici ombre.O manichiură french este întotdeauna apreciată și este de fiecare dată privită ca pe un simbol al femeii clasice, elegantă. Însă știm că trebuie să ne modernizăm in continuu, pentru a ține pasul cu moda, așa ca vă recomandăm să aplicați un strat de pigment perlat pentru un efect WOW!

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.