Uită de blondul clasic – Blondul rose este culoarea vedetă a sezonului!⁣ Această culoare se potriveşte oricărui tip de coafură! – SteMir

Se pare că noile tendințe apar în lumea modei cu viteza luminii. Dar unele, de exemplu vopsirea părului în nuanțe de blond roze, sunt disponibile de ceva timp și câștigă tot mai multă popularitate. Din fericire, tendințele moderne în materie de vopsirea părului, oferă libertate deplină în alegerea look-ului și încurajează experimentele îndrăznețe, care pun în valoare stilul unei femei.

Anul acesta este în vogă blondul roze. De la șuvițe scurte, îndrăznețe până la buclele lungi, acest tip de colorare este potrivit pentru toate femeile.

Părul blond roze, must have în 2020

Blond roze e una dintre variantele pentru care poți opta în sezonul cald 2020, mai ales dacă ești blondă și ai tenul deschis la culoare. Nu trebuie neapărat să-ți vopsești părul pentru a obține o astfel de schimbare de look, ci poți apela cu încredere la un nuanțator.

În tendințe este și părul blond roze cu o ușoară tentă de violet. Un astfel de look poate fi purtat și de persoanele care au tenul mai închis la culoare ori părul natural șaten deschis. Sezonul acesta este despre experimentat, așa că experimentează fără teamă!

1.


2.


3.


4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

31.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!

Be the first to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.