Tunsori stilate pentru păr scurt – Tendințele anului 2022 – SteMir

Pentru orice fată este important să arate frumos și atrăgător. Acest lucru îi conferă încredere în forțele proprii.O ținută armonioasă presupune respectarea mai multor cerințe. De exemplu, încălțăminte și îmbrăcăminte stilată, machiaj corect și tunsoare perfectă.

Dacă încălțămintea o puteți alege de una singură, atunci pentru a avea o tunsoare reușită aveți nevoie de ajutorul unui profesionist. Dar înainte de toate vă propunem pentru inspirație o colecție tunsori la modă în acest an.Tunsori stilate pentru păr scurt – Tendințele anului 2022. – SteMir

1.2.

3.4.

5.6.

Tunsori pentru părul scurtAnul acesta se poartă aranjarea cât mai naturală a părului. Puteți face o aranjare mai dezordonată sau niște bucle ușoare. Vârfurile de diferită lungime și șuvițele asimetrice transformă tunsorile clasice în unele mai îndrăznețe și mai moderne.Una dintre cele mai răspândite tunsori este pixie. Este foarte comodă, se aranjează ușor și accentuează trăsăturile feței. Datorită faptului că există multe variații ale acesteia, pixie se potrivește pentru orice formă a feței.

7.8.

9.10.

11.12.

13.14.

15.16.

17.


18.O altă tunsoare preferată de amatoarele părului scurt este bob. În acest an se poartă modelul standard al tunsorii. Însă stiliștii au adăugat niște note moderne: șuvițe asimetrice, breton pe o parte, tundere în scări.

19.20.

Bob cu breton asimetric – o soluție perfectă pentru femeile îndrăznețe și extravagante!21.

22.23.24.

Aranjarea cărării pe o parte transformă o tunsoarea obișnuită în una romantică.25.

26.Este greșit faptul că tehnica de tundere în scări se face doar pe păr lung. Profesioniștii o pot face și pe păr scurt.

27.

Citește și: Tunsori moderne pentru sezonul toamna-iarna – 25 idei noi pentru toate tipurile de păr. – SteMir28.

29.30.

31.

Dacă ți-a fost de ajutor acest articol, ajută-ne cu o distribuire. Mulțumim.

2 comentarii

  1. Pingback: Zelist Blog » Blog Archive » Care au fost cele mai viralizate subiecte in presa online si pe bloguri, in perioada 21 – 27 septembrie 2020?

  2. Pingback: Tendințele anului 2021 - Pentru păr de lungime medie - Tunsori cu extra volum - SteMir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus