Tunsori scurte originale cu breton lateral, potrivite pentru orice vârstă. – SteMir

Bretonul este o caracteristică a stilului de păr care nu pare niciodată să se estompeze sau să-și piardă actualitatea. Este tranziția pentru a merge împreună cu noi modele, tehnici, tunsori și forme ale feței. Veți vedea întotdeauna breton pe celebrități și femei pe stradă.Le puteți stiliza în sus sau în jos, le puteți colora în nuanțe strălucitoare și puteți crea unghiuri atrăgătoare pentru a vă evidenția cele mai bune trăsături faciale. Vrei să știi exact cum? Vă vom arăta câteva idei noi!

Tunsori scurte originale cu breton lateral, potrivite pentru orice vârstă. – SteMir

1.

Părul dens, cu o textură bogată și un frumos balayage de păr de culoare burgundy și nuanțe de aramă, evidențiate. Coafura face ca părul să pară voluminos și mai dens. Lungimea părului este menținută moderat de fină, iar bretonul măturat lateral este gelificat cu tot părul pentru a crea un aspect frontal frumos, cu o atingere puternică.2.

Fetelor cărora le place să fie fără griji tot timpul și să evite povara părului lung, ar trebui să se uite la acest stil, cuvântul „wow” ar fi rostit cu siguranță. Mergeți cu această coafură și bucurați-vă de fiecare moment cu stil. Culoarea rece a ardeziei este drăguță, iar luminile umbrite cu aspect natural se adaugă la aspectul la modă.Pentru a câștiga acest aspect sexy unic, trebuie să aveți această latură măturată breton cu franjuri atât de drăguțe care acoperă fruntea atât de frumos. Părul poate fi coafat în ambele moduri, puțin dezordonat, precum și îngrijit.

3.

Stilul simplu, sobru și subtil, care arată de fapt atât de atrăgător și plin de eleganță. În acest stil, puteți simți simplitatea și ușurința de a purta acestă coafură. Culoarea minunată a siennei arată la fel de seducătoare, iar strălucirea adaugă frumusețe culorii părului.Acest stil arată cel mai bine atât cu ținute de rutină zilnice, cât și cu ținute profesionale. Trebuie doar să-l împerecheați cu câteva accesorii frumoase și machiaj roz deschis.

4.5.

6.7.

8.


9.10.11.

12.

Dacă ți-a fost de ajutor acest articol despre Tunsori scurte originale cu breton lateral potrivite pentru orice varsta. – SteMir, ajută-ne cu o distribuire. Mulțumim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus