Tunsori scurte moderne pentru femei la birou – Coafuri care se întrețin ușor. – SteMir

Te-ai săturat de același păr și te gândești să încerci un stil nou? Dacă da, atunci acesta este locul unde trebuie să fii! Am găsit 21 dintre cele mai frumoase tunsori scurte pentru femei. Veți găsi boburi, pixie, stiluri ras și multe altele.Știm că multe dintre voi care nu au încercat părul scurt s-ar putea să fie puțin speriate de a merge la o brusc la tunsoare scurtă, dar nu trebuie să fiți!Persoanele celebre adoră coafurile scurte, aceste tunsori arată minunat pentru orice sezon și îți poți transforma look-ul pentru noul an. După ce ați văzut toate aceste stiluri, vă veți întreba de ce nu ați încercat niciodată părul scurt!Tunsori scurte moderne pentru femei la birou – Coafuri care se întrețin ușor. – SteMir

1.

Prima noastră coafură este la modă și elegantă. Părul este întunecat și ras la spate și în părțile laterale, în timp ce stratul superior al părului este lung și blond.Ne place această idee de păr datorită combinației de culori și aspectului stratificat. Este un stil mișto și „nervos”, care se va potrivi tuturor. Puteți recrea acest aspect sau puteți alege orice culoare pentru stratul superior al părului.2.

Apoi, avem o idee drăguță de păr. Părul este ras puțin în jurul spatelui și al părților laterale, dar apoi părul devine mai lung spre vârf. Bretonul este drept. Acesta este un aspect simplu, dar foarte elegant. Este perfect pentru doamnele cărora le place părul foarte scurt.

3.

Dacă vă place aspectul gri, verificați următoarea idee. Pentru aceasta, părul este simplu și scurt, cu o parte laterală. Părul a fost, de asemenea, colorat cu o nuanță gri metalizată.Această culoare gri este mai închisă  și creează un aspect superb. Este coafura perfectă pentru doamnele cărora le place să fie îndrăznețe. O culoare gri ca aceasta va arăta grozav la toate tunsorile scurte.4.

5.6.

7.8.

Recomandare: Pachet pentru par degradat Londa Visible Repair – Sampon, Masca si Ulei hidratare

9.10.

11.


12.

13.14.

15.16.

17.

Citește și: 21 moduri de a combina castaniul cu suvițe blonde. – SteMir18.

19.20.

21.

Dacă ți-a fost de ajutor acest articol despre Tunsori scurte moderne pentru femei la birou – Coafuri care se întrețin ușor. – SteMir, ajută-ne cu o distribuire. Mulțumim.

Un comentariu

  1. Pingback: 22 tunsori scurte cu breton în trend pentru 2021. - SteMir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus