Tunsori pentru un păr voluminos – 26 cele mai reușite tunsori . – SteMir

Tunsorile pentru păr voluminos  sunt uimitor de romantice și pline de feminitate. Aspectul firesc și simplitatea cuceritoare a acestor tunsori nu vă vor lăsa indiferentă!Tunsori pentru un păr voluminos – 26 cele mai reușite tunsori . – SteMir

Tunsoare în scări pentru păr voluminosTunsoarea în scări, în orice versiune a sa, este soluția perfectă pentru păr de lungime până la umeri și mai jos. Un avantaj important este că prin alegerea corectă a acestei tunsori puteți face mici corecții la forma feței.

1.2.

3.Lungimea și volumul “scărilor” acestei tunsori depind de structura părului. Cu cât mai aspru este părul și mai mari sunt buclele, cu atât mai expresive trebuie să fie scările.Vopsirea câtorva șuvițe vor crea un efect estetic impresionant.

4.5.

6.7.

8.Specialiștii afirmă că anume tunsoarea în scări va fi în topul preferințelor în acest an, fapt datorat atât aspectului estetic pe care îl asigură, ci și simplității aranjării părului.

9.10.

Tunsoare carre pentru păr voluminosOndulațiile superbe ale părului impresionează de fiecare dată, dar ele sunt și rezultatul unui efort profesionist. Siluetele tunsorilor trebuie să fie simple, dar totodată foarte bine gândite, condiții întrunite perfect de tunsoarea carre.

11.Carre pentru părul voluminos este o tunsoare optimă, sau, cum spun specialiștii, tunsoare de bază universală.

12.


13.

Lungimea optimă pentru tunsoarea carre depinde de parametrii părului și forma feței, dar principiul general este destul de simplu: cu cât mai îngustă e fața și cu cât mai mici îi sunt trăsăturile, cu atât lungimea recomandată este mai mică și viceversa.14.

Totodată doamnele înalte pot opta pentru un carre până la umeri, în timp ce pentru femeile mai scunde lungimea perfectă e până la bărbie.15.

Un mare avantaj al tunsorii carre pentru păr voluminos este că ea se potrivește practic oricărei forme a bretonului.16.

Tunsori pentru femei cu față rotundăÎn privința tunsorilor în general nu există reguli foarte stricte, de aceea femeile cu față rotundă și păr voluminos își pot crea un aspect deosebit și divers.

17.Ca idee ar trebui să urmăriți ca tunsoarea să nu vă rotunjească și mai mult fața, ci dimpotrivă, să o alungească ușor.

O soluție elegantă ar fi bretonul lung asimetric. Iar dacă aveți fruntea înaltă, o puteți îngusta vizual cu ajutorul unui breton scurt până la sprâncene.

18.19.De trăsăturile feței depinde lungimea optimă a tunsorii: părul scurt va pune accent pe avantajele feței, iar părul lung va concentra atenția asupra sa.

20.În ce privește culoarea părului vă recomandăm să optați pentru culorile și nuanțele naturale. Dacă vopsiți doar câteva șuvițe, alegeți o nuanță apropiată de cea de bază pentru a-i scoate în evidență volumul și frumusețea părului.

Tunsori pentru păr voluminos subțireÎn acest caz pot fi create tunsori elegante în scări. Deși ați avea la dispoziție o gamă nelimitată de modele, recomandarea noastră este să sacrificați puțin lungimea părului și să optați pentru o tunsoare medie sau scurtă.

21.O alegere perfectă ar fi și pixie, care de cele mai multe ori înseamnă nu doar o nouă tunsoare, ci și o nouă ținută datorită părului foarte scurt la ceafă și tâmple.

22.Citește și: Coafuri cu împletituri – 25 idei elegante pentru toate tipurile de păr la modă în 2020-2021. – SteMirPixie simetric ar fi un model foarte potrivit pentru femeile cu orice tip de față, căci are capacitatea de a crea un aspect proporționat și echilibrat.

23.Femeile cu față alungită se pot orienta spre modelele pixie asimetric, mai ales cele cu breton complex.

24.Părul voluminos subțire este potrivit și pentru pentru tunsorile bob-carre scurt, care subliniază frumos textura părului. Astăzi sunt la modă și variantele super scurte ale acestei tunsori.

25.26.

Părul voluminos permite crearea unor forme originale, care subliniază un gust rafinat și pot fi un atribut excepțional al ținutei dvs. Care credeți că e cea mai reușită tunsoare pentru părul subțire voluminos?

Un comentariu

  1. Pingback: Tunsori moderne pentru sezonul toamna-iarna - 25 idei noi pentru toate tipurile de păr. - SteMir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus