Tunsori pentru femei plinuțe ca să arăți slabă în 2020! – SteMir

Tunsori pentru femei plinuțe ca să arăți slabă în 2020! - SteMir

Un păr curat și strălucitor, o tunsoare elegantă sau o coafură originală, reprezintă cheia succesului a multora dintre reprezentantele sexului frumos, în afaceri și în a cuceririi inimilor bărbaților,. Prin urmare, trebuie să știi care sunt secretele care te vor ajuta să alegi tunsoarea potrivită, mai ales dacă ești plinuță. Din cauza greutății excesive multe femei renunţă sa se mai aranjeze. Femeile plinuțe nu ar trebui să fie afectate de formele pline, ci din contra să fie elegante și la modă, fără a atrage atenția asupra formelor. Asa ca in articolul aceste veti descoperi idei de tunsori pentru femei plinuțe.

Tunsori pentru femei plinuţe

Tunsorile scurte pentru femeile plinuțe pot arăta foarte bine, dacă se respectă unele reguli:

  • părul nu trebuie să fie mai scurt decât linia bărbiei;
  • să se potrivească cu marginile neuniforme care cad pe fata;
  • tunsoare bob stratificat, va adăuga volumul părului și va elimina excesul de centimetri din talie.

Tunsori franjurate

Acest tip de coafură  este potrivit, în special pentru fetele plinuțe care au fața rotundă. Un breton franjurat, tăiat chiar sub linia sprâncenelor, arată perfect pe fața plinuță, mai ales în combinație cu bucle jucăușe.

Tunsori pentru corpul în formă de măr sau de pară

Ce tunsori se potrivesc femeilor  plinuțe, care au corpul în formă de  măr sau de pară? Noțiunea de „măr”  se referă la femeile cu greutatea predomină în partea de mijloc a corpului (abdomen, șolduri, mâini). De regulă, partea superioară a corpului este mai scurtă decât cea inferioară.

Citeste si: Tunsori scurte femei 40 ani – Tunsori care te vor intineri cu peste 10 ani

Cele care au corpul în formă de pară sunt femei cu greutate în exces pe șolduri, abdomen și picioare. În ambele cazuri, stiliștii recomandă o tunsoare cu  volum în partea superioară.

Părul drept sau cu bucle?

Stiliștii nu recomandă fetelor corpolente să poarte părul drept fără breton, mai ales dacă firul de păr este foarte subțire. Adăugă  volum prin crearea buclelor, pentru a echilibra greutatea corporală.

Alte idei de tunsori pentru femei plinuțe

OriGinaL.

1 Trackback / Pingback

  1. Coafuri superbe pentru păr ondulat la moda în 2020 pentru femei moderne - SteMir

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.