Tunsori moderne pentru părul mediu la mare căutare în 2020. – SteMir

Toate femeile au o zi bună dacă și părul lor arată bine. Tendintele se schimbă de la an la an, de la sezon la sezon, iar femeile nu au suficient timp la dispoziție pentru a trece de la un look la altul.

Ai părul de lungime medie, însă nu știi ce tunsoare ți se potrivește în funcție de forma feței?

Noi venim cu sfaturi și îți spunem care sunt cele mai moderne tunsori în 2020.

Tunsorile pentru părul mediu au o gama variată pentru alegerea coafurii.

Părul mediu ne oferă posibilitatea de a păstra feminitatea părului lung și totodată ne scutește de pierderea unui timp îndelungat pentru coafare.

Fiecare femeie trece măcar o dată printr-un moment în care vrea cu ardoare o schimbare de look. Dacă are curaj, poate își dorește una chiar radicală. Dar, când e vorba de păr, deciziile luate din impuls nu sunt tocmai bune.

Așa că, dacă îți dorești ceva nou sau vrei să știi dacă ai tunsoarea potrivită feței tale, acest articol e pentru tine și pentru următoarea ta vizită la salon.

Îți oferim idei de tunsori în tendințe 2020 cu coafuri pentru păr mediu. Modele și idei de tunsori care să te inspire pentru a avea la final o coafură perfectă.

Cele mai bune tunsori pentru forma feței tale și stilul tău le găsești mai jos. Sunt tunsori la modă care te vor ajuta să obții un look în tendințe.

Inspiră-te din cele mai frumoase modele de coafur pentru păr mediu (și poate chiar și cele mai frumoase vedete).

Tunsori moderne pentru părul mediu la mare căutare în 2020. – SteMir

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Forma feței e aspect important de luat în considerare atunci când îți alegi coafura. Unele tunsori, coafuri și stiluri îți pot evidenția și mai mult anumite trăsături, în schimb ce altele pot estompa altele.

De exemplu, persoanele cu fața alungită trebuie să evite tunsorile drepte și cărarea pe mijloc pentru că le va alungi și mai mult fața. Bretonul este chiar indicat pentru persoanele care au fața alungită.

11.

12.

13.

Persoanele cu fața ovală pot să poarte orice stil și tunsoare. Dacă vrei să porți părul la lungime medie, tunsoarea până la umeri e cea mai potrivită.

Pentru un aspect mai voluminos, ai nevoie ca unele șuvițe să fie tunse la lungimi diferite.

Tunsorile cu volum ți se potrivesc pentru a crea iluzia de fața mai rontunjită.

14.

15.

16.

Citește și: Cele mai elegante tunsori pentru doamnele trecute de 40 ani: Recomandările stiliștilor pentru acest sezon

17.

18.

19.

20.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!

1 Trackback / Pingback

  1. 23 de unghii leopard pe care să le încerci în 2020. - SteMir

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.