Tunsori la modă în anul 2023 pentru părul mediu: 33 de opțiuni incredibil de frumoase

Echipa noastră vă prezintă în acest articol mai multe informații utile despre tunsorile pentru părul mediu care vor fi în tendințe anul acesta.

 

Tendințe la modă

Popularitatea unor astfel de tunsori se datorează confortului și versatilității acestora. Din păcate, nu orice femeie își poate crește și îngriji părul lung.

Principala tendință a sezonului continuă să fie naturalețea. Uitați de aranjările sofisticate și de produsele de coafat! Acum este la modă o coafură ușor neglijentă, de parcă tocmai v-ați trezit.

 

1.

Multe domnișoare nu au curajul necesar pentru a alege părul de lungime medie, din frica de a pune în evidență unele defecte. În noul sezon stiliștii ne recomandă următoarele:

— descoperiți maxim fruntea;

 

— evitați buclele bine definite;

— alegeți bretonul oblic, „rupt”.

2.

 

Tunsorile clasice vor fi întotdeauna la modă. Tunsoarea favorită din ultimii 60 de ani, piața este una care se potrivește tuturor. Stiliștii moderni adaugă o mulțime de detalii interesante care transformă această tunsoare în una mereu actuală.

3.

 

Femeile de afaceri putea alege variantele de tunsori „grafice” care vor pune în evidență trăsăturile aristocratice ale feței.

4.

 

 

Tunsorile asimetrice și „rupte” arată natural și nu necesită prea mult efort la aranjare. Puteți usca pur și simplu părul pentru a avea un look cât mai natural.

5.

 

Buclele haotice sunt o descoperire pentru domnișoarele care au părul neascultător. Cu câțiva ani în urmă a trebuit să renunțăm la această coafură, dar acum stiliștii ne recomandă exact aceste opțiuni.

6.

 

Această coafură universală a apărut la începutul secolului trecut și a fost apreciată de toate fashionistele de pe atunci și timp de aproape o sută de ani a fost modificată, dobândind din ce în ce mai multă popularitate.

7.

 

Tunsoarea bob în stil clasic este până la umeri. Cel mai adesea, aceasta este fără breton sau acesta se transformă într-un breton oblic.

8.

 

Fashionistelor cu păr neascultător stiliștii le recomandă o versiune îmbunătățită care a preluat câte ceva de la bob și de la carre.

9.

 

Dacă nu vă aveți curajul de a vă schimbați radical look-ul, vă propunem tunsoarea bob alungit.

10.

 

Această tunsoare se aranjează foarte simplu și se potrivește tuturor domnișoarelor și doamnelor.

11.

 

Bob graduat este una dintre cele mai populare opțiuni pentru iubitoarele de asimetrie și se potrivește pentru toate tipurile de păr: neascultător, ondulat, cu fir subțire.

12.

 

Chiar și cea mai plictisitoare coafură se poate transforma imediat cu ajutorul unui breton.

13.

 

14.

15.

 

16.

17.

 

18.

19.

 

20.

21.

 

22.

23.

 

24.

25.

 

26.

27.

 

28.

29.

 

30.

31.

 

32.

33.

 

34.

35.

 

36.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook, ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus