Tunsori față alungită! Top idei pentru 2020! – SteMir

Tunsori față alungită! Top idei pentru 2020! - SteMir

Forma feței este cel mai important element în elaborarea unui aspect armonios. Tot ea afectează în mod direct percepția vizuală.  Prin urmare, este foarte important să alegi tunsoarea potrivită pentru a avea o imaginea frumoasă și armonioasă. Daca ai forma feței alungită, atunci trebuie sa urmărești acest articol cu idei tunsori față alungită.

Tunsori față alungită! Top idei pentru 2020! – SteMir

Multe fete visează la o față slabă, crezând că aceasta este forma standard cu care orice femeie va arăta frumoasă.  Însă, această opinie este total eronată, deoarece cu o față alungită trebuie să ai grijă la fel ca și cu una rotundă. Există o serie de caracteristici ale acestei forme, care pot reprezenta atât un avantaj pentru o femeie, cât și un dezavantaj semnificativ.

Va recomand: Pentru un par stralucitor, este ideal sa folositi acest produs (click pentru detalii).

Tunsori potrivite

Proprietarele formei ovale a feței,  tind să aibă o dezvoltare armonioasă și o constituție scheletică. De multe ori se poate  observa o bărbie ascuțită cu obrajii goi pe dinăuntru și cu pometi proeminenți. Dacă ai o astfel de formă a feței, trebuie să acorzi o atenție deosebită în selectarea tunsorii potrivite. În acest caz, trebuie să fii atentă, deoarece alegerea unei tunsori nepotrivite, poate duce la efecte vizuale triste.

Tunsori scurte pentru forma alungită 

Cele mai multe tunsori la modă pentru forma alungită a feței, sunt cele create pe fire scurte. Principala caracteristică care trebuie urmată în alegerea unei tunsori, este respectarea volumului. Este foarte important să mărești vizibil lățimea feței pentru a egaliza proporțiile.

Citeste si: Tunsori pentru femei plinuțe ca sa arati slaba

Fetele cu această formă a feței, ar trebui să se orienteze către tunsori în cascade multistrat. Pot încerca chiar și colorarea, efectul fiind acela că va fi adăugat un volum suplimentar. În plus, pătratul clasic, cu breton drept, va arăta bine pe o față alungită. Pentru a adăuga volum la zona obrazului, poți ondula părul în valuri mici, începând de la mijlocul lungimii părului. Dacă preferi o lungime medie a părului, atunci vei obține o cascadă clasică, cu un ușor efect de neglijență.

Alte idei de tunsori față alungită

OriGinaL.

Be the first to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.