Tunsori bob scurt – 21 idei uimitoare perfecte pentru orice sezon. – SteMir

Tunsoarea bob scurtă este o coafură clasică care a rezistat testului timpului și este încă unul dintre cele mai populare look-uri pentru femei. Boburile pot fi create într-o varietate de lungimi diferite, dar acum este timpul ca boburile scurte să fie puse în centrul atenției.Boburile mai scurte au devenit unul dintre stilurile obligatorii ale anului. Multe doamne pot fi puțin îngrijorate dacă nu au părul scurt, dar după ce veți vedea 21 dintre cele mai bune boburi scurte de pe Instagram, vă veți întreba de ce nu aveți deja tunsoare!Există o coafură prezentată aici pentru toată lumea, de la tunsori elegante și simple, până la stiluri îndrăznețe.. Așadar, aruncați o privire dacă aveți un bob de ani de zile sau vă gândiți să vă schimbați look-ul.

Tunsori bob scurt – 21 idei uimitoare perfecte pentru orice sezon. – SteMir1.

Primul bob scurt pe care trebuie să-l arătăm este luminos și evidențiat. Pentru acest aspect, părul începe să fie întunecat, cu adaosuri de blond caramel. Nuanțele mai calde de blond ca acesta sunt perfecte pentru doamnele cu păr mai închis. Aceasta este o coafură frumoasă și poate fi recreată sau puteți lua lungimea părului și mai scurtă.2.

Următoarea idee de păr este elegantă și ușor de purtat. Această coafură are un bob puțin mai lung până la bărbie, de culoare blondă. Părul este, de asemenea, decorat cu valuri texturate. Un bob scurt ca acesta este atât de ușor, de întreținut și stilat.Recreați aspectul luminos și blond sau încercați bobul simplu într-o altă culoare. Puteți încerca, de asemenea, tunsoarea cu părul drept pentru un aspect la modă și „ascuțit”.3.

Apoi, avem un alt bob superb. De data aceasta, părul este tăiat chiar sub bărbie în față și este mai scurt în spate. Părul este finisat cu o parte laterală și în valuri. Ne plac valurile cu scurtătura deoarece arată drăguț și estival. Recreați aspectul blond sau încercați croiul și coafura cu orice altă culoare a părului.4.5.

6.7.

8.9.

10.11.

12.


13.

14.15.

Citește și: Cele mai frumoase 21 tunsori în culoarea roz pastel pentru sezonul 2020-2021. – SteMir16.

17.18.

19.20.

21.Dacă acest articol despre Tunsori bob scurt – 21 idei uimitoare perfecte pentru orice sezon. – SteMir ți-a fost de folos, ajută-ne cu o distribuire. Mulțumim.

Un comentariu

  1. Pingback: Tunsori actuale în nuanțe de arămiu pentru această toamnă - SteMir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus