Tunsori bob lung – 25 idei moderne pentru această toamnă. – SteMir

Bobul lung este peste tot în acest moment. Toamna este aici și ori de câte ori vine toamna, multe fete tind să opteze pentru o coafură nouă. Sezon nou, coafură nouă! Cu siguranță suntem de acord cu acest lucru.

Este posibil să vă vopsiți părul mai ușor toamna și mai întunecat iarna, din nou suntem de acord că aceasta este o idee minunată. Îți condiționează părul și îți oferă un makeover complet. Îți împrospătează părul și stilul. Această coafură tinde să fie un bob lung.

Când alegem o nouă tunsoare, avem nevoie de ceva care va fi elegantă, cu întreținere redusă și ne va face să ne simțim bine. Atunci intervin aceste două stiluri.

Sunt perfecte pentru toamnă și arată uimitor. Sunt în tendințe de ceva timp și arată perfect pentru orice ocazie. Am putea vorbi toată ziua și noaptea despre cât de bune sunt aceste stiluri, dar ne-am gândit să vă arătăm în schimb fotografii.

Tunsori bob lung – 25 idei moderne pentru această toamnă. – SteMir

1.

În prima idee, avem un aspect roșu. Această coafură are o culoare roșie subtilă. Arată doar cum puteți încerca diferite nuanțe de roșu și toate arată uimitor. Încercați un bob lung ca cel prezentat sau puteți merge și mai scurt. O coafură de acest fel va fi perfectă pentru toamnă și iarnă, atunci când culorile mai calde sunt obligatorii.

2.

Nu doar coafurile foarte scurte arată uimitor cu o tunsoare asimetrică. Puteți încerca și pe părul mai lung. Aici avem un bob lung și elegant, cu o frumoasă tunsoare asimetrică. Diferența de lungime este destul de subtilă, dar după cum puteți vedea, arată fabulos. Puteți recrea acest aspect elegant sau puteți încerca o coafură cu o schimbare mai îndrăzneață de lungime.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Recomandare: Sampon Purificator impotriva Excesului de Sebum – Wella Professionals Invigo Aqua Pure Purifying Shampoo, 1000ml

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

Citește și: 21 idei simple și drăguțe pentru unghii ombre. – SteMir

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

Dacă ți-a fost de ajutor acest articol despre Tunsori bob lung – 25 idei moderne pentru această toamnă. – SteMir, ajută-ne cu o distribuire. Mulțumesc.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.