Tunsori bob lung – 25 idei moderne pentru această vară. – SteMir

Bobul lung este peste tot în acest moment. Vara este aici și ori de câte ori vine vara, multe fete tind să opteze pentru o coafură nouă. Sezon nou, coafură nouă! Cu siguranță suntem de acord cu acest lucru.Este posibil să vă vopsiți părul mai light primăvara și mai întunecat toamna, din nou suntem de acord că aceasta este o idee minunată. Îți condiționează părul și îți oferă un makeover complet. Îți împrospătează părul și stilul. Această coafură tinde să fie un bob lung.Când alegem o nouă tunsoare, avem nevoie de ceva care va fi elegantă, cu întreținere redusă și ne va face să ne simțim bine. Atunci intervin aceste două stiluri.Sunt perfecte pentru vară și arată uimitor. Sunt în tendințe de ceva timp și arată perfect pentru orice ocazie. Am putea vorbi toată ziua și noaptea despre cât de bune sunt aceste stiluri, dar ne-am gândit să vă arătăm în schimb fotografii.Tunsori bob lung – 25 idei moderne pentru această vară. – SteMir

1.

În prima idee, avem un aspect roșu. Această coafură are o culoare roșie subtilă. Arată doar cum puteți încerca diferite nuanțe de roșu și toate arată uimitor. Încercați un bob lung ca cel prezentat sau puteți merge și mai scurt.O coafură de acest fel va fi perfectă pentru vară și vară, atunci când culorile mai calde sunt obligatorii.2.

Nu doar coafurile foarte scurte arată uimitor cu o tunsoare asimetrică. Puteți încerca și pe părul mai lung. Aici avem un bob lung și elegant, cu o frumoasă tunsoare asimetrică.Diferența de lungime este destul de subtilă, dar după cum puteți vedea, arată fabulos. Puteți recrea acest aspect elegant sau puteți încerca o coafură cu o schimbare mai îndrăzneață de lungime.3.

4.5.

6.7.

8.

Recomandare: Sampon Purificator impotriva Excesului de Sebum – Wella Professionals Invigo Aqua Pure Purifying Shampoo, 1000ml9.

10.11.

12.


13.

14.15.

16.17.

18.

Citește și: 21 idei simple și drăguțe pentru unghii ombre. – SteMir19.

20.21.

22.23.

24.25.

Dacă ți-a fost de ajutor acest articol despre Tunsori bob lung – 25 idei moderne pentru această vară. – SteMir, ajută-ne cu o distribuire. Mulțumesc.

Un comentariu

  1. Pingback: Păr violet închis - 19 coafuri îndrăznețe și trendy pentru 2021. - SteMir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus