Tunsori bob frumoase și stilate. Modele deosebite pentru începutul de an nou. – SteMir

Tunsorile bob, cu breton, asimetric, în scări și filate, sunt foarte elegante, ușor de purtat și coafat, conferind un look șic, deloc banal.Tunsorile bob vor fi foarte în vogă și în anul 2022, acestea căpătând din ce în ce mai multă popularitate, indiferent de categoria de vârstă.De asemenea, aceste tunsori bob sunt foarte adaptabile, fiind ușor de aranjat în funcție de forma feței, după tipul de păr, culoarea părului sau ținând cont de preferințele fiecăreia în materie de hairstyle.
Bobul scurt se numără printre stilurile care ne oferă cele mai multe avantaje: este foarte ușor de întreținut, se potrivește oricui, indiferent de forma feței, și reușește să șteargă câțiva ani de pe chip, având un efect de întinerire.
De asemenea, sunt și câteva avantaje majore ale oricărei tunsori scurte și anume faptul că vei fi gata mult mai repede dimineața și nu îți mai ia o veșnicie să te speli pe cap și să te usuci.


Există numeroase variante de tunsori bob. Fie că preferi un look ușor răvășit, cu vârfuri tunse inegal, fie că îți plac tunsorile perfect definite, cu linii drepte, ai la dispoziție o mulțime de stiluri din care să alegi.Bob pentru părul ondulat.
Dacă ai părul ondulat, optează pentru un tip de bob mai lung.

Bob lung.

Un bob lung reprezintă combinația dintre o tunsoare șic și lungimea romantică a firului de păr. Forma bob este preferată de multe femei care nu doresc să renunțe la bogăția lor capilară și nu își doresc scurtarea părului pentru a realiza un bob clasic.Astfel, pentru ce a mai rămas din 2019, bobul lung va fi alegerea potrivită dacă vă doriți o tunsoare la modă, dar nu foarte drastică.În general, tunsorile de tip bob se potrivesc pe un păr mai rar, subțire, foarte moale, fără tendințe de ondulare.

Știu, este greu de crezut, însă garantez că te vei îndrăgosti și de restul modelelor pe care le-am pregătit mai jos.

1.

2.

3.

4.

5.
6.

7.8.9.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus