Tunsori actuale în nuanțe de arămiu pentru această vară. – SteMir

Tunsori actuale în nuanțe de arămiu pentru această vară – SteMir

1.

Prima idee de păr prezintă un combo de culoare rece. Pentru acest aspect, părul începe roz pastel și apoi se schimbă în portocaliu. Rozul deschis și portocaliul arată uimitor împreună. Atât ombre, cât și croiul sunt perfecte pentru orice sezon. Este o idee de păr distractivă și îndrăzneață și este perfectă pentru cei care doresc să încerce ceva puțin diferit.


2.

Îți place combo-ul violet și portocaliu? Dacă da, trebuie să vedeți această idee de păr. Părul începe cu o nuanță violet închis la rădăcină și apoi părul se transformă într-o nuanță tonifiată, portocalie deschisă. Este un set de culori în trend și arată uimitor împreună. Încercați ceva similar sau puteți folosi diferite nuanțe de violet și portocaliu.3.

Dacă sunteți în căutarea unei tunsori și culori la modă, atunci aceasta ar putea fi perfectă pentru dvs. După cum puteți vedea, părul are o croială elegantă deoarece este mai lung în față și mai scurt în spate. Părul este colorat cu tonuri portocalii vii, iar aspectul este complet cu breton. Ne place totul în legătură cu acest lucru și vă va face să ieșiți din mulțime în stil.4.

5.
6.7.
8.

9.
10.

11.
12.

13.


14.

15.
16.17.

18.
19.

20.21.

22.

Citește și: Tunsori bob scurt – 21 idei uimitoare perfecte pentru orice sezon. – SteMir

23.

24.
25.

26.

27.

Dacă ți-a fost de ajutor acest articol despre Tunsori actuale în nuanțe de arămiu pentru această vară – SteMir, ajută-ne cu o distribuire. Mulțumim.

Un comentariu

  1. Pingback: Unghii Coffin Negre - 21 Modele lungi și îndrăznețe pentru femeile la modă. - SteMir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus