Tunsoarea bob-carre face furori în anul acesta! Alege-ți modelul care te reprezintă! – SteMir

Bob-care reprezinta o combinatie a 2 cele mai populare tunsori moderne. Bobul si carre sunt foarte asemanatoare lucru care face sa fie des confundate. Initial, principala caracteristica distinctiva era faptul ca tunsoarea bob era fara breton, pe cand la tunsoarea carre aceasta este absolut necesara. Totusi, cu timpul, hotarele dintre aceste tunsori au inceput sa se elimine, domnisoarelor li-au fost puse la dispozitie cele mai variate look-uri, iar asemenea tunsori combinate au fost numite bob-carre.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Primăvara este anotimpul în care femeile sunt bine dispuse zi de zi! Se știe că tunsoarea are un rol important atâta pentru aspectul și ținuta noastră, cât și pentru confortul și starea psihologică în general. În plus alegerea unei tunsori potrivite e o soluție sigură pentru a întineri cu câțiva ani!

11.

12.

13.

14.

15.

Popularitatea acestei tunsori este uneori chiar uimitoare. Dar de fapt totul e destul de simplu: secretul său e în faptul că tunsoarea e universală. Orice femeie poate opta pentru bob-carre indiferent de vârstă, tipul părului, al pielii, forma feței etc.

16.

17.

18.

19.

20.

Totodată bob-carre nu are nevoie de mult timp pentru aranjare, iar acesta e un avantaj important pentru ritmul nostru de viață. Pentru o ținută cotidiană e suficient să aveți la îndemână un uscător de păr, un pieptene și spumă de păr. Din bob-carre puteți face și o mulțime de coafuri pentru ocazii speciale.

21.


22.


23.


24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

31.

32.

33.

34.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!

Be the first to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.