Tunsoarea bob – 22 de variante clasice, actuale mai mult ca niciodată

Aspectul unei femei va fi atât armonios, cât și corespunzător ultimelor tendințe din modă dacă vor urmări schimbarea modei nu doar în privința hainelor și accesoriilor, dar și în privința tunsorilor.

 

Este foarte important deoarece tendințele de modă dintr-un sezon pot diferi foarte mult de cel precedent. Dar în primul rând tunsoarea trebuie să corespundă stilului vestimentar și să se potrivească perfect femeii.

Tunsoarea bob – 22 de variante clasice, actuale mai mult ca niciodată

 

 

În acest an vor fi actuale mai multe tunsori: pixie foarte scurt, bucle rebele, tunsori în scări și cascadă pentru părul lung. Însă cea mai interesantă tendință va fi tunsoare bob-carre, care revine tot mai mult în topuri, întrucât hair stiliștii creează modele noi și noi.

1.

 

2.

 

3.

Tendințe noi ale tunsorii bob-carre

 

Modele de bob-carre în acest an se deosebesc prin varietate și îndrăzneală. Principalul avantaj pentru toate modelele este simplitatea aranjării lor, iar unele tunsori nici nu necesită aplicarea produselor de fixare.

4.

 

5.


Tunsorile bob-carre pentru păr scurt îmbină atât extravaganța, cât și feminitatea coafurilor. De asemenea, nu există reguli stricte pentru crearea acestor tunsori. Modelul cel mai bun va fi cel care vi se potrivește cel mai mult și subliniază trăsăturile cele mai frumoase. Alegerea tunsorii, menționează profesioniștii, depinde și de tipul părului.

 

6.

7.

 

Spre deosebire de anii trecuti tunsorile din acest an sunt mai rebele, aparent mai puțin aranjate. Modelele clasice la fel rămân actuale, însă doar pentru femeile cu păr drept, dens și lucios.

8.

 

Sunt moderne șuvițele alungite în față, precum și liniile asimetrice. Unele femei pot opta pentru bob-carre cu breton drept și aranjare dreaptă clasică. Hair designerii recomandă amatoarelor stilului retro aranjarea tunsorii în stilul anilor 60, mai mult volum la rădăcini.

9.

Bob-carre pentru păr de lungime medie

 

Există stereotipul că bob-carre este specific doar pentru păr scurt. Anul acesta stiliștii au demonstrat contrariul – această tunsoare se potrivește și pentru părul de lungime medie. Însă aranjarea părului va necesita puțin mai mult timp. Femeile care nu au mai mult de 15 minute pentru a-și aranja părul, aceasta este alegerea potrivită!

 

10.


Bob-carre alungit are un efect minunat pe părul mai dens, care creează un aspect romantic și enigmatic. Femeile cu părul rar, la fel, pot să poarte astfel de tunsoare, însă necesită să fie o gradare mai complicată.

 

11.

În acest an bretonul drept nu mai este în modă. Acesta trebuie să fie asimetric, semicerc, „rupt”, creativ, într-o parte, oricum numai nu ideal de drept. Se acceptă doar un breton drept aranjat într-o parte.

 

12.

Bob-carre pentru păr scurt

Acest tip de bob-carre este cel mai modern în acest an. Și în acest caz, trebuie să renunțați la liniile drepte în favoarea liniilor asimetrice și șuvițelor rebele. Această tunsoare poate fi ușor transformată în una strictă de oficiu sau într-un irochez neformal. La fel sunt moderne tunsorile cu părul ras în zona tâmplelor și a cefei.

 

13.


Bretonul rotund și alungit va fi cel mai interesant model din acest an.

14.

 


Foarte actuală este tunsoarea mini bob-carre.

 

Lungimea tăieturii ajunge la baza urechii sau nu ajunge la pomeți, totodată linia tunsorii trebuie să fie dreaptă și neapărat filate. Acest model se potrivește femeilor cu o față ideală care subliniază gâtul și ovalul clasic al feței.

15.

Citește și: Manichiura Americană: noul trend în unghii din 2020 pentru femeile moderne! – SteMir

 

Balon”. Diminuează trăsăturile colțoase ale feței, ascunde pomeții mari și face fața mult mai feminină.

16.

 

Asimetrie. Contur exact și tăieturi drepte nu sunt actuale pentru tradiționalul bob-carre, iar modelul asimetric intră în top.
Gradare. Este o bună hotărâre pentru fashioniste. Se potrivește chiar și femeilor cu o barbă mai voluminoasă sau cu pomeți mari.

17.

 

Pe picioruș”. Nu iese din modă bob-carre cu părul mai scurt la ceafă și mai lung în față. În spate tunsoarea va avea o formă de semicerc. Dacă veți da volum la rădăcini, atunci veți obține o coafură din anii 60.

18.

 

19.


20.

 

Fiecare tunsoare are farmecul său, alegeți modelul potrivit pentru dvs.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus