Tunsoare bros femei. Top 5 idei de tunsori bros

În prezent există o mare varietate de opțiuni posibile pentru a-ți arăta individualitatea, iar tipurile de tunsori bros pentru femei, sunt limitate doar de imaginația și curajul tău. Nu există nici o problemă. Ca atare, pentru fiecare tip de față sau de textură a părului, se vor găsi cele mai bune idei de tunsori bros. Iti place? Alege o tunsoare bros femei.

Recomandare: Un pachet folosit de peste 1500 de femei pentru parul fin ce ofera rezistenta si volum de la radacina

A avea o tunsoare potrivită, este o datorie sacră a fiecărei persoane care se respectă. Dar este foarte dificil să alegi din toate varietățile de forme și modificări ale coafurii oferite de stilişti.

Tunsoare bros femei. Top 5 idei moderne de tunsori bros

     1. Bros  clasic

Versiunea clasică a tunsorii bros este pătratul, atunci când firele ajung la marginea inferioară a feței și o breșă dreaptă, groasă, conturează linia sprâncenelor. Există zeci de tipuri de tunsori, iar stiliști nu obosesc să experimenteze, dând lumii modei cele mai creative tunsori.

     2. Bros pătrat cu alungire

Coafura de lungime medie se va potrivi aproape tuturor fetelor tinere cu orice tip de față. Dar condiția indispensabilă va fi eleganța gâtului.  În caz contrar, tunsoarea va identifica posibilele neajunsuri. De obicei, lungimea părului ajunge la umeri și are o tăietură dreaptă.

     3. Bros ciupercă

Tunsoare relativ scurtă. Imaginea este creată din fire ușor alungite în partea superioară a capului și în lateral, iar pe partea din spate a capului, părul este tăiat scurt și, uneori, ras cu ajutorul unei mașini de tuns. Se pare că de aici tunsoarea și-a luat și numele.

Citeste si: Cum să faci părul să crească mai repede. Sfaturi utile

     4. Bros asimetric

Este varianta cea mai modernă a acestei tunsori. Tunsoarea este accentuată extravagant și neobișnuit. De asemenea, cu ajutorul ei poți corecta rotunjimea excesivă a feței sau a unei părți din suprafața ei.

     5. Bros Creativ

 Cel mai adesea este concepută pentru performanțe sau pentru un aspect spectaculos. Tunsorile în acest caz sunt speciale și pot fi numite, tunsori luminoase.

Cateva idei de tunsoare bros femei

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.