Topul celor mai frumoase 21 idei de manichiură cu efect de catifea. – SteMir

Manichiura de catifea, numită și manichiura velvet, constă în acoperirea unghiei cu un praf foarte fin de catifea, dând unghiei un aspect unic, deosebit și elegant, de catifea. Este potrivită pentru sezonul de toamnă și iarnă, fiind și cea mai bună opțiune în cazul în care îți dorești să te faci remarcată la o petrecere sau la un eveniment important. Nefiind o manichiura obișnuită, ci una fragilă și delicată, nu este indicată pentru fiecare zi.

Totuși, această manichiură cu aspect original și neobișnuit, poate fi purtată și la ocazii mai puțin speciale, dacă se recurge la tehnica mult mai practică de decorare cu catifea doar a unei unghii, celelalte fiind acoperite cu o culoare monocromatică simplă.

Redacția noastră a făcut o selecție de 21 de idei frumoase care să te inspire să-ți faci manichiura să arate impecabil. Printre aceste modele poți găsi atât manichiura velvet, cât și manichiura mată, pudrată, cu efect de zahăr, etc.

Topul celor mai frumoase 21 idei de manichiură cu efect de catifea. – SteMir

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

Citește și: Imagini care arată cât de mult te poate schimba o tunsoare potrivită! – SteMir

17.

18.

19.

20.

21.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Manichiură portocalie neon: 21 idei ideale pentru această vară! - SteMir
  2. Mov ciocolatiu, ochi de tigru și alte 5 tehnici noi de vopsire a părului. - SteMir

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.