Top culori par in 2019: se poarta blondul platinat!

Blondul platinat rămâne în măsura nuanțelor luminoase. Este ideal fără impurități, adică fără îngălbenire și fără cenușiu. Această nuanță nobilă este la modă în acest an și este mult mai indicată decât nuanțele ușoare ultracold. Daca iti place sa fii la moda, acest top culori par in 2019 este perfect pentru tine!

Top culori par in 2019: se poarta blondul platinat!

Dacă pielea ta este neuniformă, întunecată sau roșiatică, părul blond platinat va masca aceste defecte minore în accentul principal al imaginii.

Citeste si: Top culori tunsori par scurt la moda care o sa te uimeasca

Un astfel de blond platinat, reamintește de buclele de platină, ale tinerei Pamela Anderson. Combinația dintre părul foarte deschis și pielea intens bronzată era populară, chiar dacă arăta un pic … ciudat.

Platină poate fi ușor atribuită categoriei de vârstă de 18+. Într-adevăr, ea te maturizează, dar, în același timp, nu te îmbătrânește, ci adaugă imaginii rafinament de înaltă calitate.

Citeste si: Cele mai frumoase coafuri par lung ombre pe care le-ai vazut

Domnișoara Emily Clark a devenit următoarea stea care nu a rezistat în fața uneia dintre cele mai frumoase tendințe din acest an – blonda platinat.

Întreaga scară a „revoluției” poate fi evaluată numai de numărul celor care se află în avangarda sa.

Citeste si: Top 30 tunsori moderne pentru femei îndraznete 2019

În ultimul timp, s-a putut observa cum capul lui Kristen Stewart, mama lui Karl Lagerfeld, s-a luminat. Katti Perry, Cara Delevingne, Kate Marra, Olivia Wilde, Emma Roberts, Sarah Jessica Parker, Kylie Jenner, Jennifer Lawrence și multe altele  au apelat la blond platinat.

La începutul acestei luni, Kim Kardashian și-a arătat părul platinat la Săptămâna Modei din New York, iar înainte de aceasta, la Săptămâna Modei de la Paris, modelul Carly Closs a debutat cu părul platinat.

Citeste si: WoW! Puterea machiajului: Inainte si dupa makeup!

Între timp, în ultimul an, tendința a reușit să cucerească nu numai stelele, ci și pe restul lumii, și, în plus, atât pe blondele obosite de nuanțele californiene calde, cât și pe brunetele care au decis să facă un experiment îndrăzneț.

Deci, potrivit stilistului american, Adam Reed, din ce în ce mai multe cliente în acest sezon, vin cu dorința de a se revigora într-un blond curat, aproape transparent de platină.

Și nu vorbim despre ombre sau despre alte nuanțe de culoare care, de asemenea, sunt la modă astăzi, ci despre o singură nuanță, unde întreaga podoabă capilară este vopsită într-o culoare uniformă.

Daca ti-a placut acest top culori par in 2019, am rugamintea sa ne ajutori cu o distribuire. Iti multumim.

Un comentariu la „Top culori par in 2019: se poarta blondul platinat!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.