Top coafuri pentru față rotunda și plinuță în 2020. – SteMir

Pentru proprietarele cu fata rotunda si plinuta sunt disponibile o gama larga de optiuni pentru tunsori la moda.  Daca totul este facut corect, atunci o tunsoare care se afla in top, te va ajuta sa-ti ascunzi defectele si sa-ti subliniezi avantajele. Atentie la tunsorile vedetelor de la Hollywood – Drew Berimore, Kirsten Dunst, Lindsay Lohan, Charlize Theron.

Top coafuri pentru față rotunda și plinuță în 2020

Pixie se remarca prin suvite scurte la tample si lungi la coroana. Ideal pentru vara si pentru orice par – subtire, gros sau obraznic. Kare este o tunsoare stricta si voluminoasa. Dar este capabila din punct de vedere vizual, sa dea armonie fetei rotunde si plinute.

Principalul lucru este sa nu folosesti variatia sa clasica, cu un breton drept pe sprancene si o lungime totala pana la barbie. In acest caz, este mai bine sa ramai pe o versiune absolut la moda, cu breton inclinat sau asimetric.

De remarcat, este coafura in stil Bob, care implica parul alungit. Daca anul acesta Bob dispune de experimente, atunci aceasta tunsoare la moda merita cu siguranta incercata de fetele cu fata rotunda si plinuta.

In acelasi timp, fetelor cu fata rotunda si plinuta li se recomanda sa aleaga doar un patrat cu latura volumetrica sau cu un breton asimetric. In mod ideal, poti alege o tunsoare feminina inalta, ultra-scurta, cu breton lung. In top este tunsoarea Bob sau A-Bob.

Aceste doua tunsori sunt mereu la moda si sunt perfecte pentru femeile la moda, cu fata rotunda si plinuta. Tunsoarea scurta cu forma patrata si firul drept, este o alta alegere la moda pentru sezonul 2020 si pentru fetele cu fata rotunda si plinuta.

In acest caz, lungimea trebuie sa fie pana la barbie sau usor mai scurta pentru a ascunde rotunjimea, insa fara breton. Daca esti foarte jenata de obrajii dolofani, creeaza-ti o tunsoare pe o parte sau o despartire asimetrica si acest lucru va distrage rapid atentia de la problema.

Daca ti-a fost de ajutor acest articol despre Top coafuri pentru fata rotunda si plinuta in 2020, am rugamintea sa ne ajuti cu o distribuire. Iti multumesc.

Be the first to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.