Top cele mai frumoase modele de manichiură ce sunt în trend anul acesta! – SteMir

Top cele mai frumoase modele de manichiură ce sunt în trend anul acesta! - SteMir

Azi te invităm să descoperim împreună câteva modele de unghii în trend în 2020. Nu ignora niciodată aspectul unghiilor, deoarece acestea dau mai multe detalii despre tine ca femeie decât ți-ai fi putut imagina vreodată.

Indiferent că lucrezi la un birou sau vinzi legume în piață, manichiura nu trebuie să lipsească din rutina ta săptămânală sau lunară, poate chiar zilnică, dacă te interesează să ai mereu un aspect sănătos și îngrijit al mâinilor tale. De aceea, ne-am gândit să-ți oferim patru modele de unghii în trend în 2020, dacă îți dorești o manichiură unică și apreciată de mulți ochi.

Unghiile pătrate

Unghiile pătrate mereu vor fi la modă, indiferent de sezon, deoarece oferă mâinilor un efect dinamic și pot să atragă atenția foarte ușor. Se poartă nuanțele extravagante și pline de vitalitate în 2020, precum: albastru, violet, verde, considerate ideale când sunteți invitate la diferite evenimente importante și vreți să vă puneți în valoare personalitatea.

Unghii scurte

De fiecare dată, unghiile scurte au fost văzute ca o oglindă a unei femei timide și enigmatice.

Ei bine, nici în acest an nu își pierd valoarea, din contră, și-o accentuează prin intermediul combinațiilor florale, viu colorate, puse în contrast cu negrul mat. Multe femei preferă unghiile scurte datorită locului de muncă pe care îl au, pentru a-și putea desfășura activitatea în condiții bune și lipsite de incidente.

Nu vă faceți griji în această privință, deoarece, indiferent de mărimea lor, dacă sunt aranjate și îngrijite, vor da un aspect de naturalețe în orice împrejurare.

Unghiile în formă de migdală

Acestea reprezintă unghiile preferate de cele mai multe dintre femei în acest ani, mai ales de vedete. Acest trend nu te va părăsi curând, dacă unghiile tale sunt alungite. Unghiile în formă de migdală oferă un stil aparte oricărei femei. Însă, nu putem trece cu vederea design-ul eterogen, care le diferențiază de oricare alt model cu care erai obișnuită până acum. Limitează-te la nuanțe deschise, ca să nu pară prea încărcate.

Unghii ascutite

Nici în anul 2020 nu ies din trend. Acest model denotă eleganța și oferă degetelor senzația de alungire, dar sunt și cele mai sensibile dintre toate modele, deoarece se rup ușor; cu toate acestea, rămân în prim-plan.


La fel ca în anii precedenți, și în 2020 unghiile false rămân în fruntea clasamentului și sunt de neegalat. Majoritatea femeilor aleg unghiile false, deoarece sunt mai avantajoase din diferite motive.

În momentul în care ți-ai rupt o unghie falsă, ai avantajul de a o reconstrui, spre deosebire de cele naturale, care au nevoie de timp să ajungă din nou la normal. Un alt avantaj în defavoarea unghiilor naturale ar fi că sunt mai rezistente în timp și dau un aspect estetic deosebit, iar modelul imprimat pe o unghie falsă nu devine inestetic după câteva zile de la aplicare, așa cum se întâmplă în cazul unei manichiuri naturale.

Prin urmare, unghiile false rămân în trend și în 2020, deoarece dau impresia de lux și se disting de cele naturale prin rafinament și îmbinarea plăcută a paletei cromatice, punând în evidență un stil de viață îngrijit și mereu în pas cu tendințele actuale…

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook, ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!

Be the first to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.