Top 5 coafuri care vor fi mereu la moda! – SteMir

Top 5 Frisuren, die immer in Mode sein werden! - SteMir

În ciuda variabilității modei, „imaginile” din trecut se întorc la noi în fiecare an. Coafurile, tunsorile și stilul, care erau populare pentru bunicile și mamele noastre, nu sunt mai puțin relevante astăzi, însă într-o nouă interpretare. O sa va prezint in acest articol top 5 coafuri care vor fi mereu la moda.

Top 5 coafuri care vor fi mereu la moda

1. Tunsori scurte de la sfârșitul anilor ’60

Tunsoarea scurtă a intrat în modă în anii ’60, fiind evidențiată de supermodelul Twiggy (Leslie Hornby). Pentru a da volum părului, de obicei firele sunt tăiate neuniform.

2. Tunsori twisted în stilul anilor ’70

Buclele care cad natural nu ies din modă. Și Kerry Underwood este una dintre fanele acestei coafuri simple, dar impresionante. Tunsorile Twisted arată grozav pe părul de lungime medie. Pentru crearea acestei tunsori, este necesar să se ia în considerare componentele de bază ale unei coafuri care dă volum și strălucire.

Citeste si: Cum să ai un păr strălucitor în 3 pași simpli

3. Tunsori scurte „bob” ca la mijlocul anilor 80

Una dintre coafurile cele mai feminine și de top  este, fără îndoială, tunsoarea bob, care diferă în varietatea de forme și modele. Această coafură elementară este potrivită pentru orice fată. Principalul lucru este să alegi lungimea și volumul potrivit și să așezi frumos vârful părului. Tunsoarea Bob dă unei femei eleganță și încredere.

4. Tunsoare în mai multe straturi, la fel ca la mijlocul anilor 90

În 1995, Jennifer Aniston a apărut în seria „Prietenii” în rolul lui Rachel, cu o coafură atrăgătoare pe părul de lungime medie. Coafura multi-strat, franjurată,  a câștigat instantaneu popularitate. Atunci când creezi o coafură cu mai multe straturi, principalul lucru este, că nu trebuie să exagerezi cu uneltele de styling.

Va recomand: O masca extraordinara foarte hranitoare pentru parul deteriorat. Peste 1500 de recomandari au fost de folos.

5. Linii drepte a la Gwyneth Paltrow

Această coafură a devenit deja o „discuție de oraș”. Părul pur,  perfect îndreptat cu placa și lăsat pe o parte, tăiat drept și scurt. Parul trebuie să fie perfect neted și proaspăt. Stilul drept oferă întotdeauna o imagine de dragoste și feminitate.

OriGinaL

1 Trackback / Pingback

  1. Machiaje in functie de culoarea ochilor. Idei pentru femei moderne! - SteMir

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.