Top 30 tunsori moderne pentru femei îndrăznețe în 2020 – SteMir

Top 30 tunsori moderne pentru femei îndrăznețe în 2020 - SteMir

În căutarea unui aspect impecabil, a unei imagini noi și a unui stil excelent multe femei sunt gata să-și petreacă mult timp și mult efort, pentru a realiza cu adevărat o schimbare radicală, căutând o tunsoare la modă. Daca esti o femei indrazneata, atunci acest top 30 tunsori moderne pentru femei îndraznete este perfecte pentru tine.

Top 30 tunsori moderne pentru femei îndraznete 2020

Este vorba de tunsori de top, care vor deveni bagheta magică, care poate transforma o femeie dincolo de recunoaștere, şi, nu numai la exterior.

Citeste si: 30 femei curajoase care ne demonstrează ca tunsoarea te poate schimba radical

La modă în sezonul 2019 sunt tunsorile pe păr mediu care au câștigat poziția de top și pe păr scurt. Ultra tendința este varietatea de bob de la cel mai scurt tradițional, până la cel alungit, cu variații pe tema de waviness și bucle, până la pixie ultra scurt.

Pixie poate fi o tunsoare în stil  franțuzesc, cu farmec extraordinar alegând breton, garcon etc.

Citeste si: 30 Coafuri superbe pentru soacre la moda. Vei surprinde cu aparitia ta!

Tunsorile în top 2019 sunt oricare dintre variantele de mai sus și sunt perfect completate de un breton în orice dimensiune, tăieturi asimetrice sau stratificări zdrențuite, care dau volum părului subțire și lipsit de viață.

Tunsoarea garcon a devenit preferința nu numai a multor doamne, ci și a celebrităților, deoarece permite creativitate și schimbarea imaginii în diferite stiluri.

Citeste si: Top tunsori par scurt la spate care se poarta in acest an

Tunsoarea garcon te face irezistibilă în sezonul 2019 – 2020, iar acest lucru se datorează varietății de stiluri a bretonului care poate fi drept, oblic, zdrențuit etc.

Această tunsoare se potrivește femeilor fragile, dându-le luminozitate și carismă, mai ales cu un machiaj minunat și alte detalii ale aspectului.

Citeste si: Super idei de coafuri cozi par lung pentru femeile la moda

Odată cu apariția unor tunsori interesante, formă pătrată nu își pierde poziția de top. Făcând onduleuri și bucle, tunsoare poate arăta complet inimaginabilă și nouă, mai ales pe părul subțire.

Pe lungimea medie, tunsoarea bob nu are egal. Realizează o flanșă plană, sfâșiată pe ambele părți sau asimetrică. În mod ciudat tunsoarea bob nu își pierde relevanța nici în 2020.

Abordările proaspete ale elementelor noi, vor da părului tău o nouă strălucire.

Daca ti-a placut acest top 30 tunsori moderne pentru femei îndraznete în 2020, am rugamintea sa ne ajuti cu o distribuire. Iti multumim.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.