Top 30 nuanțe de păr stilate si sexy pentru primăvara-vara anului 2020. – SteMir

Top 30 nuanțe de păr stilate si sexy pentru primăvara-vara anului 2020. - SteMir

Printre cele mai relevante nuanțe de păr stilate și sexy pentru primăvara-vara anului 2020,  se poate observa blond platinat prăfuit pentru blonde. Femeilor cu păr brun le este recomandat să abandoneze temporar şuviţele blonde si pe cele plictisitoare de maro și să acorde atenție tonurilor reci. Acest articol este dedicat culorilor superbe de par, deci un top 27 nuanțe de păr stilate si sexy pentru primăvara-vara anului 2020.

Top 27 nuanțe de păr stilate si sexy pentru primăvara-vara anului 2020

În ceea ce le privește pe roșcate, cu siguranță vor deveni interesate dacă vor experimenta o nuanță de morcov strălucitoare.

Citeste si: Alege modelul preferat! Top 30 tunsori bob perfecte pentru femeile de peste 40 ani

Și ce spui despre culoarea roz-bonbon sau a celei de coctail de caise-căpșuni? Într-un cuvânt, nu îți fie teamă să încerci culori noi pentru a  arăta întotdeauna stilată, sexy, atrăgătoare și la modă.

Fata cu păr roz dă impresia unei persoane ușor neglijente, dar în același timp interesantă și romantică. Este deosebit de interesant părul roz cu un ton subtil de violet.

Citeste si: Tunsori superbe pentru femei de peste 40 ani pentru a intineri

Încearcă să îți împrospătezi culoarea părului  cu o nuanță roz, o tunsoare scurtă sau chiar ultrascurtă. Tunsoarea băiețească în culoarea luminoasă roz, arată foarte elegant.

Dacă ai lungimea părului mediu sau lung, stiliştii te sfătuiesc să aplici tehnici de vopsire ombre. Domnii preferă în continuare blondele. Prin urmare, dacă blondul se potrivește cu tenul tău, fă-ți șuvițe în nuanță de platină, precum Marilyn Monroe.

Citeste si: Cele mai frumoase coafuri par lung ombre pe care le-ai vazut

Acesta este un ton foarte rece, și, chiar și cel mai mic indiciu de strălucirea este inacceptabil. Tonul argintiu te va ajuta să atingi efectul dorit, dacă vei face o schimbare a stilului de coafură,  precum Brigitte Bardot sau buclele neglijate, care sunt sexy și arată cel mai bine.

Pentru primăvară sau vară, nu ezita să alegi o nuanță de blond auriu caldă. Mierea și tonurile de aur evidențiază perfect feminitatea unei coafuri Pixie sau a celei bob.

Citeste si: Top culori tunsori par scurt la moda care o sa te uimeasca

Roșu morcoveață este un ton care va înfrumuseța în același mod, chiar și cea mai simplă coafură. Fă-ți șuvițe răsucite pe partea din spate a capului, ca și dansatorii de balet sau bucle sexy.

Acesta a fost un top 30 nuanțe de păr stilate si sexy pentru primăvara-vara anului 2020.

Daca ti-a placut acest articol, am rugamintea sa ne ajuti cu o distribuire. Iti multumim.

 

Be the first to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.