Top 30 modele de tunsori în vopsirea parului 3D, trendul special pentru anul 2020! – SteMir

Top 30 modele de tunsori în vopsirea parului 3D, trendul special pentru anul 2020! - SteMir

Nunațele ce pot fi încercate pentru stilul 3D, sunt brandy, cupru, ciocolată, cafea, caramel, nuci, miere.  Este acceptabilă utilizarea culorii platinate combinată cu nuanța de căpșuni.  Stilul 3D  a anului 2020 este Ombre. În același timp, culorile pot fi absolut contrastante, cu o tranziție lină sau poate fi în culori strălucitoare. Un articol destinat femeile care le plac culorile superbe si ceva mai diferite, deci, top 30 modele de tunsori in vopsirea parului 3D, trendul special pentru anul 2020.

Top 30 modele de tunsori in vopsirea parului 3D

Ombre multitonal este o tranziție foarte lină în mai multe nuanțe.  Ombre bronzat este o tehnică care creează efectul rădăcinilor regresate. Culoarea părului satinat va rămâne, cu siguranță, la înălțimea modei în 2020.

Citeste si: Top 30 coafuri par roscat pe care sigur o sa le adori

O caracteristică a acestei tehnici este crearea efectului de păr ars, prin colorarea șuvițelor de-a lungul întregii lungimi sau numai a vârfurilor în 2-3 culori închise.

Pe bucle lungi și medii, jocul de culori se va deschide în toată gloria, cu amestec de gri cu roz sau ultramarine. Tehnica pixel extravagantă, a stiliştilor spanioli, oferă forme geometrice clare, în diferite culori, aranjate într-un mod haotic pe toată lungimea părului.

Citeste si: Top 30 nuanțe de păr stilate si sexy pentru primăvara-vara anului 2019

La vârf de modă este blond inchis cu blond deschis, cenușiu inchis cu gri deschis, burgundy vișină cu roșu, negru cu  albastru strălucitor și fuchsie.

O singură șuviță de gri puternic arată cinematografic pe părul argintiu, cum ar fi imaginea eroului „Nightmare on Elm Street” sau al lui ”Sweeney Todd”, coaforul demonic.

Citeste si: Top culori tunsori par scurt la moda care o sa te uimeasca

La modă, sunt culori naturale, precum liliac, ciocolată, scorțișoară care vor arăta spectaculoase și la modă. Nuanțele de caramel vor adăuga căldură, iar nuanțele de aur vor adăuga strălucire.

Folosind dispozitive speciale, stilistul poate aplica orice tipar, zig-zag, linii sau culori leopard la modă pe bucle. Poți, de asemenea, să îți alegi propria compoziție unică. Pe părul bob poți experimenta orice paletă de culori potrivită, iar culorile similare să se îmbine armonios.

Citeste si: Cele mai frumoase coafuri par lung ombre pe care le-ai vazut

Tehnica balayazh, potrivită pentru blonde și brunete,  își propune să repete jocul natural, să facă părul scurt bine îngrijit și strălucitor.

 

Una dintre cele mai populare variante este colorarea părții frontale. Lungimea mică a buclelor implică adesea prezența bretonului, în culori diferite, contrastante, luminoase sau mai ușoare.

Curcubeul continuă să decoreze revistele de modă, iar pe părul scurt astfel de decizii îndrăznețe vor arăta deosebit de elegante și impresionante.

Daca ti-a placut acest top 30 modele de tunsori in vopsirea parului 3D, trendul special pentru anul 2020, am rugamintea sa ne ajuti cu o distribuire. Iti multumim.

Be the first to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.