Top 30 coafuri pentru păr roscat pe care sigur o să le adori. – SteMir

Top 30 coafuri pentru păr roscat pe care sigur o să le adori. - SteMir

Dacă ai păr roșcat natural sau vopsit, este necesar să arăți întregii lumi acest lucru. Părul roșcat nu este numai incredibil de elegant, ci și versatil permițându-ți  să alegi diverse  coafuri. Poți crea stiluri incredibile pe părul roșcat și fiecare coafură va duce stilul tău un nivel cu totul nou. Daca iti place parul roscat, atunci acest top 30 coafuri par roscat pe care sigur o sa le adori iti este dedicat in totalitate.

Top 30 coafuri pentru păr roscat pe care sigur o să le adori. – SteMir

O frumusețe stacojie de la Hollywood, este Lily Collins. Părul tuns scurt este la modă, iar Lily a hotărât să îl scoată în evidență și nu a regretat.

Citeste si: Top 30 nuanțe de păr stilate si sexy pentru primăvara-vara anului 2019

Tunsorile medii pe părul roșcat, gen Alison Michalka, sunt pentru femeile cu un ritm de viață modern.

Pot fi bucle relaxate pentru orice situație. Uneori, cel mai bun mod de a arăta culoarea minunată a părului, este părul pieptănat neted, ca cel al Annei Hathaway.

Citeste si: 30 modele de unghii bordo cu un design fermecator

Alice Milano a ales bobul lung, care o face incredibil de frumoasă.  Coafura cascadă pe părul roșcat a fost aleasă de Ashley Greene, care a încântat toți tinerii moderni cu jocul de culori.

Eva Longoria este fără îndoială o icoană a stilului bob mediu. Coafurile de styling sunt minunate de-a lungul întregii lungimi, dar le adorăm mai ales pe cele care se termină la nivelul bărbiei, gen Cameron Diaz.

Citeste si: Tunsori par scurt roscat ce se poarta in 2019

Mila Jovovich este astăzi o faimoasă actriță, iar acest lucru se datorează și coafurii lăsate pe o parte și a nuanței superbe și profunde de roșcat.

Aspectul tunsorii răvășite a Christinei Hendricks, demonstrează cât de bine se potriveşte părul roşcat în această combinaţie.

Citeste si: 20 coafuri par lung roscat care sigur o sa le adori

Nicole Kidman a optat pentru părul roșcat, întins la rădăcină si apoi ondulat, care îi dă un aer tineresc. De asemenea, poți alege forma pătrată cu vârfuri ondulate, bucle prelungi, bucle lejere cu aspect neglijent. De asemenea, poți alege bretonul, fie ca părul este tuns bob scurt sau lung.

Aceste a fost un top 30 cu cele mai frumoase coafuri par roscat pe care sigur o sa le adori.

Daca ti-a placut acest articol, am rugamintea sa ne ajuti cu o distribuire. Iti multumim.

1 Trackback / Pingback

  1. Top 30 modele de tunsori în vopsirea parului 3D, trendul special pentru anul 2020! - SteMir

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.