Top 30 cele mai populare tunsori pentru părul lung în 2020! – SteMir

Top 30 cele mai populare tunsori pentru părul lung în 2020! - SteMir

Cele mai complexe elemente ale acrobației artei coafurii din sezonul 2020, se regăsesc în tunsori la modă și coafuri pentru părul lung. Desigur, coafurile la modă pot fi făcute pe părul de orice lungime, dar este mai mult decât evident, că cele mai complexe coafuri pot fi create numai pe părul lung. Acest articol este dedicat doamnelor si domnisoarelor care prefera parul lung, deci un top 30 cele mai populare pentru parul lung.

Top 30 cele mai populare tunsori pentru părul lung în 2020! – SteMir

Opțiunile la modă în 2019, pentru tunsori şi coafuri pentru părul lung, sunt atât de multe și atât de individuale, încât, scopul este de a oferi o varietate de stiluri, apelând la profesioniști reali.

Citeste si: Idei de tunsori par lung in scari pentru femei la moda in 2019

Un stilist experimentat va ști întotdeauna să aleagă o coafură care este cea mai potrivită pentru imaginea ta, tipul de păr și tipul feței, punând în valoare accente de styling care te vor face să fii la modă, luminoasă și vizibilă.

O sursă inepuizabilă de imaginație pentru orice stilist, este tunsoarea în cascadă. Această tunsoare va crea o față spectaculoasă, elegantă, dinamică.

Citeste si: Cele mai neintalnite si superbe culori pentru parul lung

Tunsoarea cascadă nu va renunța la poziția de lider în acest sezon. Dimpotrivă, se află în topul  modei anul acesta. Tot ceea ce părea a fi cunoscut de multă vreme și a trecut de mai multe ori, se dovedește a fi relevant din nou în sezonul 2019, sclipind cu fațete noi de fantezie ale stiliștilor.

Tunsorile cascadă pentru părul lung în acest sezon, pot fi netede sau voluminoase, chiar și asimetrice, cu breton scurt, drept sau lung oblic, în funcție de lungimea, grosimea şi textura părului.

Citeste si: Coafuri par lung simple ce sunt la moda indiferent de sezon

Tunsorile de tip cascadă pot fi foarte variate. În sezonul 2020, buclele artistice neglijente deliberat, bucle mari lejere sau firul drept elegant, sunt feminine și binevenite. 

Alegerea stilului va depinde de imaginea ta generală, de textura părului și, bineînțeles, de starea ta de spirit.

Citeste si: Top idei de coafuri par lung cu bucle ideale pentru orice eveniment

Un breton lung, care se termină cu mult peste sprâncene, dă un aspect deschis și o anumită naivitate, iar întreaga imagine devine mai tânără și proaspătă.

Acesta a fost un top 30 cele mai populare tunsori pentru parul lung.

Daca ti-a placut acest articol, am rugamintea sa ne ajuti cu o distribuire. Iti multumim.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.