Top 30 cele mai frumoase modele elegante de manichiură franțuzească dublă. – SteMir

Semnele principale ale unei femei îngrijite sunt machiajul natural, coafura stilată și aspectul îngrijit al hainelor. Însă un element deosebit este și manichiura frumoasă.Anume aceasta dă o notă pozitivă întregii ținute și este un indicator al feminității și eleganței. Desigur, fiecare femeie alege design-ul manichiurii în funcție de preferințe și de importanța evenimentelor. Dar există manichiura clasică pentru care optează majoritatea fashion-istelor datorită felului său practic și universal.Desigur este vorba de manichiura franțuzească. Aceasta are foarte multe varietăți. Astăzi vom vorbi despre manichiura franțuzească dublă.

Echipa noastră a pregătit o colecție vastă de idei noi care trebuie neapărat să o arătați manichiuristei dvs.

Top 30 cele mai frumoase modele elegante de manichiură franțuzească dublă. – SteMirManichiură franțuzească dublă cu pietre

1.

2.3.

4.5.

6.7.

8.9.

10.11.

Această manichiură se potrivește perfect pentru sărbători și ceremonii. Regula principală – nu exagerați cu pietrele ca să nu arate vulgar.

Manichiură franțuzească dublă minimalistă

12.13.

14.15.

16.


17.

Pentru oficiile cu un dress-code sever manichiura minimalistă va fi perfectă. Ea arată foarte elegant și nu atrage prea mult atenția.

Manichiură franțuzească dublă multicoloră

18.19.

20.21.

22.23.

24.25.

26.

Citește și: Tunsoarea bob te va convinge să renunți la părul lung. Iată câteva motive întemeiate! – SteMir27.

28.29.

30.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!

2 comentarii

  1. Pingback: 21 de unghii coffin moderne de lavanda perfecte pentru această vară! - SteMir

  2. Pingback: Zelist Blog » Blog Archive » Care au fost cele mai viralizate subiecte in presa online si pe bloguri, in perioada 10 – 16 august 2020?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus