Top 25 tunsori bob carre care se potrivesc doamnelor care au atins pragul de 40 ani!

Ați trecut pragul de 40 de ani și credeți că stilul dvs este limitat, în ceea ce privește alegerea tunsorilor? Nu și din nou nu! Cel puțin nu va funcționa cu o tunsoare de tip Carre. Până în prezent, există zeci de opțiuni pentru această tunsoare, care sunt realizate în diverse varietăți de tehnici.

 

Fiecare stilist aduce câte ceva diferit în această tunsoare. Unele aspecte ale acesteia, totuși rămân neschimbate. Freza Carre este perfectă pentru toate femeile fără excepție. Principalul lucru este alegerea tipului de Carre, care se va potrivi bine cu forma și aspectul feței.

1.

Femeile cu o formă a feței alungită pot încerca să facă o alegere pentru un Carre clasic, care trebuie să fie în mod obligatoriu cu bretonul drept.

 

Datorită acestei alegeri, veți obține o tunsoare clasică, ce va face forma feței dvs mai mică iar bretonul vă va întineri și reîmprospăta chipul.

2.

Dacă veți crea un Carre gradat cu o lungime sub bărbie, puteți masca perfect pomeții proeminenți. Această coafură arată bine pe părul drept sau ușor ondulat. Datorită acestei tehnici de gradare, femeile de peste 40 ani se îndrăgostesc în ea. Mai mult ca atât, veți adauga mai mult volum părului dvs.

 

O opțiune ideală pentru femeile cu părul mai lung, care nu sunt gata pentru experimente îndrăznețe. O astfel de tunsoare este potrivită pentru femeile cu un păr bogat, des și neted.

3.

Firele de păr alungite în față și mai scurte la partea din spate a capului, vor ajuta orice doamnă să arate incredibil de proaspăt și elegant! Și dacă veți adăuga unele nuanțe potrivite, vă puteți întineri puțin chipul.

 

Tunsoarea aceasta este perfectă pentru orice doamnă, indiferent de vârstă sau forma feței. În plus, această freză nu necesită să fie de fiecare dată scrupulos aranjată. În cazul în care aveți părul subțire, ar trebui să vă folosiți de un fixativ.

4.

 

Această freză, este o opțiune incredibil de sofisticată, pentru femeile de peste 40 de ani, care sunt dispuse să experimenteze cu propria sa imagine. Această tunsoare este frezată în două nivele.

 

Superior – sub forma unui Carre clasic, iar cel inferior – din fire de păr alungite. Carre-ul dublu arată mai avantajos pe păr drept sau ondulat, pe o față ovală mai îngustă.

5.

Sunteți indispuse de părul fin, subțire și fără volum? Atunci vă sugerăm să faceți o alegere în favoarea acestei tunsori, care imediat va adăuga volumul necesar părului dvs.

 

Vă veți transforma într-o doamnă elegantă și tânără. Această tunsoare este potrivită pentru orice tip de față și cel mai important, este ușor de aranjat.

6.

La această freză lungimea părului coboară sub linia umărului. Carre-ul francez perfect arată pe orice formă a feței, ce vă subliniază feminitatea și farmecul dvs.

 

Acest tip de tunsoare este perfect și pentru doamnele de peste 40 de ani, deoarece părului subțire îi va permite să arate mai voluminos, iar cel des va arăta sănătos și mătăsos.

7.

Acest Carre își poate permite o femeie după 40 de ani cu orice tip de păr. Bretonul va sublinia conturul tunsorii și va reda un volum frumos părului dvs.

 

Un alt avantaj a acestei coafuri este că ascunde imperfecțiunile unei fețe plinuțe.

8.

Dacă aveți păr ondulat sau creț, o soluție perfectă ar fi o tunsoare de lungime medie. Chiar puteți să experimentați cu tipuri de tunsori Carre și mai scurte.

 

Dacă aveți un tip de față fină și gingașă, atunci această tunsoare va sublinia aceste trăsături rafinate. Iar doamnele cu tip de față rotundă, ar trebui să refuze o astfel de tunsoare.

9.

10.

 

11.

12.

 

13.

14.

 

15.

16.

 

17.

18.

 

19.

20.

 

21.

22.

 

23.

24.

 

25.

26.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus