Top 10 tunsori care te întineresc în 2022! Întinerește cu peste 10 ani – SteMir

Coafura este capabilă, atât să te întinerească, cât și să adauge ani inutili. Acesta este un fapt cunoscut de multă vreme. Uneori, tunsoarea necorespunzătoare, poate să adauge până la 10 ani în plus. Pentru a nu deveni victima unei astfel de greșeli stupide, hai să discutăm despre top 10 tunsori care te întineresc.Top 10 tunsori care te întineresc în 2022. Întinerește cu peste 10 ani! – SteMir

Cu Breton sau fără

Coafura trebuie aleasă în funcție de forma feței, pentru a ascunde posibilele neajunsuri. Bretonul oferă întotdeauna tinerețe, dar nu vine bine oricărei femei.1.

2.Pixie

 Parul gri necesită vopsire. Poate că singurul aspect impresionant este  tunsoarea scurtă Pixie.

3.4.

Garson

Este deosebit de potrivită pentru femeile de peste 50 de ani. De asemeni este potrivită și pentru o femeie de vârstă mijlocie, care are o construcție a feței subțire și ascuțită.5.

6.Drept cu Breton

Această tunsoare poate adăuga 5 ani în plus fetelor de 25 de ani. De aceea, această tunsoare ar trebui purtată de femei de la 30 la 40 de ani.

7.8.

Păr lung

Tunsoarea în scări arata foarte bine pe parul lung, întinerește și lungește fața ușor rotundă. Femeile mai în vârstă, de 40-50 de ani, nu ar trebui să opteze pentru această tunsoare.9.

10.Parul ondulat și creț

Buclele încântă pe toată lumea. Prin urmare, părul ondulat și curat poate conferi tinerețe oricărei femei.

11.12.

Tunsoarea extravagantă

Tunsorile extrem de scurte și culoarea părului în nuanțe de neconceput nu te vor face mai tânără, ci, dimpotrivă, îți vor accentua vârsta.Citeste si: Coafuri superbe pentru femeile peste 40 ani care te vor întineri

13.14.

Părul lung cu bucle

Buclele șic la femeile mai în vârstă sunt permise numai dacă pielea gâtului și a feței sunt perfecte.15.

16.

Bob

Bobul clasic este recomandat femeilor cu păr subțire, deoarece poate fi aranjat cu spumă pentru a arăta întotdeauna perfect.17.

18.Kare

Oferă eleganță oricărei femei. Bretoanele alungite pot diversifica aspectul.

19.

20.

Dacă acest articol despre 10 tunsori care te întineresc în 2020. Întinerește cu peste 10 ani!, ți-a fost de folos, ajuta-ne cu o distribuire. Îți mulțumim.

Un comentariu

  1. Pingback: Zelist Blog » Blog Archive » Care au fost cele mai viralizate subiecte in presa online si pe bloguri, in perioada 27 iulie – 02 august 2020?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus