Top 10 idei de manichiură french cu gel pentru femeile moderne în 2022. – SteMir

Manichiura french a fost si va fi la moda intotdeauna. Stii de ce? Pentru ca este un model de unghii simplu, dar de foarte bun gust.Daca esti maniaca in a asorta orice, aceasta idee de manichiura se potriveste la orice. Acest articol este dedicat ideilor de manichiura french cu gel in 2022.

Mai mult decat atat, daca vrei sa stii ce se mai poarta in 2022, ai ajuns unde trebuie si este necesar sa citesti intreg articolul.

Top 10 idei de manichiura french cu gel in 20221.

2.3.

4.5.

6.Cele mai cerute modele de unghii le aveti aici. Unele sunt pe placul dumneavoastra, iar altele poate nu. Idee este sa alegeti intotdeauna ce va place, nu neaparat ce este la moda.

Vrei sa stii care sunt mai cele mai moderne modele de manichiura in 2022? Uite aici un articol speial dedicat: Manichiură cu vârful alb: 23 idei de unghii care nu vor ieși niciodată din trend. – SteMir7.

8.9.

10.11.

12.


Alte idei de manichiura french cu gel in 2022

13.

14.15.

Daca pe placul dumneavoastra sunt unghiutele rotunde, nu cele ascutite si lungi, recomandarea noastra este sa alegeti exact ce va place. Nu intotdeauna ce este la moda, va sta bine si dumneavoastra.Unele dintre aceste modele sunt mai complexe, asta inseamnand ca nu orice manichiurista le poate face, decat una cu experienta.

In ultimul timp a luat amploarea aceasta „meserie” si pentru a nu da gres, va recomand sa mergeti la un salon cu experienta si vechime in domeniu.

16.17.

18.19.

20.21.

Cu siguranta sunt si alte idei de manichiura french cu gel in 2022, insa acestea sunt in topul preferintelor femeilor in acest an.Ti-ar placea sa vezi cele mai spectaculoare transformari din par lung in par scurt din acest an? Ai articolul aici: Cele mai spectaculoare transformari de par din acest an.

Care manichiura french cu gel iti place cel mai mult? Lasa-ne un comentariu mai jos.

Daca ti-a placut acest articol, am rugamintea sa ne ajuti cu o distribuire. Iti multumim.

2 comentarii

  1. Pingback: Modele noi de unghiuțe superbe pentru a ieși în evidență în acest an - SteMir

  2. Pingback: Modele de unghii roșii superbe pentru femeile moderne în 2020 - SteMir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus