Suvițe moderne pentru femei moderne – Tehnici de vopsire – 23 idei actuale și originale

Fiecare femeie visează să-și schimbe imaginea și să încerce ceva nou. Coafura este cea, care în primul rând contribuie la schimbarea radicală a aspectului. Puteți alege o tunsoare nouă, vă puteți schimba culoarea părului sau puteți să vopsiți doar șuvițele părului, rezultatul va fi același – o imagine împrospătată și o sclipire în ochi.

 

Dacă nu sunteți pregătită pentru o schimbare radicală, vopsirea parțială a părului, adică doar a unor șuvițe, vă va ajuta să accentuați tunsoarea și în același timp să creați o imagine nouă.

În noul sezon vor fi actuale nuanțele naturale a părului. Vopsirea șuvițelor face ca imaginea să arate mai expresiv și mai viu, oferind părului un volum vizual suplimentar.

 

Cu ajutorul tehnologiilor moderne și a metodelor diverse de vopsire a părului, puteți schimba complet imaginea dvs, fără a dăuna părului dvs.

Suvițe moderne pentru femei moderne – Tehnici de vopsire – 26 idei actuale și originale. – SteMir

1.

 

2.

3.

 

4.

 

5.

 

Metoda clasică de vopsire a șuvițelor

În acest sezon, metoda clasică de vopsire a șuvițelor rămâne foarte actuală. Tehnologia acestei metode presupune vopsirea uniformă a părului pe toată lungimea șuvițelor.

 

Dacă faceți șuvițele blonde, trebuie să știți, că acestea vor arăta mai natural, dacă șuvițele vor fi subțiri. Pe șuvițele decolorate trebuie să aplicați un produs pentru tonifierea părului. Astfel veți atenua contrastul dintre culoarea șuvițelor și culoarea de bază.

 

Pentru aceasta puteți folosi culori deschise și nuanțe pastelate: galben, roz și bej.

6.

 

7.

Shatush

 

Această tehnică de vopsire a părului, vă permite să realizați o tranziție treptată de la o culoare la alta, părul întunecat la rădăcină devine mai deschis spre vârfuri. Chiar dacă metoda în esența sa este destul de complicată în realizare, un lucru pozitiv este faptul că vopsirea repetată va trebui să o faceți tocmai peste 2-3 luni.

 

Shatush va arăta mult mai bine pe părul de lungime medie sau lung, de culoare închisă.

8.

 

9.

10.

Vopsirea șuvițelor după tehnica franceză

 

Această metodă este recomandată pentru posesoarele părului deschis la culoare, dar arată foarte bine și pe părul șaten. Esența acestei metode presupune că șuvițele vor fi vopsite în mai multe nuanțe, apropiate de culoarea naturală, aleatoriu de la rădăcini până la vârfuri.

 

Vopsirea șuvițelor după tehnica venețiană

Metoda de vopsire a șuvițelor în stil venețian presupune că diferite nuanțe sunt concentrate pe vârfurile șuvițelor, dar toate aceste nuanțe sunt întunecate.

11.

 

12.

13.

 

14.


15.

 

16.

Vopsirea șuvițelor pe părul întunecat

 

Pentru părul întunecat sunt recomandate nuanțele puțin mai întunecate sau puțin mai deschise decât culoarea de bază și combinația dintre părul castaniu și nuanța caramel.

Foarte bine vor arăta pe părul întunecat vârfurile de culoare deschisă. Șuvițele se pot vopsi folosind două metode diferite. Puteți vopsi părul vertical sau pe diagonală.

 

Tehnica verticală presupune că culoarea părului se schimbă pe toată lungimea, de la rădăcini până la vârfuri, se schimbă și lățimea șuvițelor și profunzimea culorii. Tehnica diagonală este o vopsire parțială a părului, ordinea și direcția fiind aleatorii.

 

Nu există restricții cu privire la alegerea nuanțelor potrivite pentru părul întunecat. Este mai dificil să vopsiți părul întunecat în comparație cu părul deschis la culoare, iar procesul de vopsire a părului întunecat durează mai mult timp.

Cele mai actuale în acest sezon nuanțe a șuvițelor pentru părul întunecat sunt culorile clasice: caramel, culoarea scorțișoarei, castaniu și ciocolatiu.

 

Culorile întunecate se combină excelent între ele. Dacă alegeți nuanțele corect, părul va străluci de frumusețe.

Dacă faceți pe părul întunecat șuvițe de culoare deschisă trebuie să fiți atente. Vârfurile deschise pe părul întunecat, arată impresionant și accentuează conturul tunsorii. În combinație cu tehnica gradient, vopsirea șuvițelor vă va transforma într-o femeie foarte frumoasă.

 

17.

18.

 

19.


20.

 

Citește și: Tunsori scurte pentru 2022 – 23 idei moderne pentru a arăta minunat. – SteMir

21.

 

22.

Vopsirea șuvițelor pe părul blond

Nuanțele deschise a șuvițelor se vor suprapune pe culoarea naturală blondă a părului și vor crea o imagine mai expresivă.

 

Pentru o culoare rece a părului sunt recomandate nuanțele argintii a șuvițelor. Femeilor cu părul auriu le sunt recomandate aceleași nuanțe calde. Pentru femeile cu părul blond le sunt recomandate nuanțele deschise, care accentuează profunzimea culorii naturale a părului.

23.

 

24.


25.

 

26.

Vopsirea șuvițelor va face ca părul să strălucească cu culori noi și va împrospăta imaginea dvs.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus