Șuvițe în acest an: ultimele tendințe ale acestui sezon! – SteMir

Orice femeie modernă visează să arate mereu elegantă și cu stil. Vopsitul părului în șuvițe este o tehincă recomandată celor ce vor să-și împrospăteze imaginea fără a face o schimbare radicală a aspectului. Șuvițele ajută la mărirea vizuală a volumului părului, oferă prospețime feței și accentuează atuurile. Înainte să vă decideți în privința șuvițelor, ar trebui să consultați un profesionist care vă va evalua culoarea și starea părului și în cele din urmă va alege cea mai potrivită nuanță și metodă de vopsire. Iar acum să vorbim mai detaliat despre tendințele anului în materie de șuvițe.

Șuvițe în acest an: ultimele tendințe ale acestui sezon!

Ce este vopsitul părului în șuvițe

Vopsitul părului în șuvițe este o tehnică prin care nu se vopsește tot volumul, ci numai câteva șuvițe separate.

Ca rezultat, culoarea de bază a părului este amestecată cu șuvițe vopsite, creând o imagine unică și armonioasă.

„Bronde”

Bronde-ul presupune folosirea unor nuanțe mult mai apropiate de culoarea naturală. Această tehnică vă permite să creați culori și nuanțe superbe. Jocul de culori crează vizual volum părului și-i oferă strălucire.

1.

2.

3.

Șuvițe în stil american

Esența constă în vopsirea șuvițelor de păr în două sau mai multe culori. Inițial, stiliștii foloseau în acest scop doar câteva nuanțe de roșu.

Acum hair styliștii împart vopsitul părului în șuvițe de tip american în trei grupe:

  • Culoarea roșie tradițională
  • Utilizarea nuanțelor închise sau deschise
  • Vopsirea “crazy colors” cu utilizarea nuanțelor intense și neobișnuite.

4.

5.

6.

Shatush

Shatush-ul este unul dintre tipurile de decolorare ușoară a părului, ocupă, de asemenea, o poziție de lider în clasamentul tendințelor anului . Rădăcinile închise și șuvițele decolorate creează efectul părului ars natural de la soare, de asemenea, oferă podoabei capilare un volum suplimentar și-i intensifică culoarea.

7.

8.

Suvițele californiene

Această tehnică de vopsire a părului închis la culoare este o redescoperire a stiliștilor americani. Aici se folosește o tehnologie de vopsire complet nouă, în care culoarea părului trece în mod natural de la o nuanță la alta.

9.

10.

Stilul Ombre

De obicei, această tehnică de colorare este folosită pentru a reîmprospăta brunetele. În acest caz este nevoie de mai mult timp și efort pentru a colora nuanțele întunecate ale părului. Rezultatul însă merită tot efortul.

11.

„Balayage”

Tehnica de colorare Balayage nu este foarte dificil de executat, cu toate acestea este totuși mai la îndemâna specialiștilor care lucrează în saloanele de frumusețe. Acest tip diferă de celelalte prin multitudinea de nuanțe și combinația destul de creativă a acestora. Vopsitul balayage oferă coafurii mai mult volum și luminozitate, păstrând în același timp naturalețea. De asemenea, trebuie remarcat faptul că tipul de șuvițe Balayage nu dăunează părului. Cele mai avantajoase nuanțe pentru părul închis sunt: culoarea mierii, blond nisip, coniac și ciocolată.

12.

13.

14.

15.


16.

Citeste si: Manichiură cu aspect de marmură: 25 modele superbe pentru orice sezon!

17.


18.

19.


20.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!

1 Trackback / Pingback

  1. 20 cele mai cool idei de manichiură pentru unghii scurte! - SteMir

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.