Studiu recent: 99% dintre cei care au murit de coronavirus în Italia au avut și altă boală. – SteMir

Dupa cum s-a mai zis, mai mutl de 99% din decesele cauzate de cCOVID-19 din Italia, au fost persoane care au seferite si de alte afecțiuni medicale, potrivit unui studiu din Italia.
După ce decesele cauzate de virus au ajuns la peste 2.500, cu o creștere de peste 150% în săptămâna ce a trecut, autoritățile din domeniul sănătății au creat un studiu pentru a ajuta la combaterea infectarii cu COVID-19.

Italia are peste 31.500 de cazuri confirmate de boală. Noul studiu ar putea oferi cunoștințe legate de rata de deces din Italia, deoarece aproximativ 8% din totalul persoanelor infectate au decedat, rata fiind mai mare decât în alte țări.

In prizent, Italia are peste 31.500 de cazuri confirmate de aceasta boala. Acest studiu vă oferă cunoștințe legate de rata de des in Italia deoarece rata de deces este mult mai mare decat in alte tari.

Institutul de la Roma a examinat înregistrările medicale pentru aproximativ 18% din deceselerovocate de  coronavirus, constatând că doar trei victime, sau 0,8% din total, nu aveau patologie anterioară. Aproape jumătate dintre victime sufereau de cel puțin trei boli anterioare, iar ceilalţi aveau una sau două afecțiuni anterioare.

Peste 75% au avut hipertensiune arterială, aproximativ 35% au avut diabet și o treime au suferit de boli de inimă.

Persoanele vârstnice sunt cele mai afectate decat cele tinere

Conform studiului din Italia, vârsta medie a persoanelor infectate este de 63, dar majoritatea celor care mor au peste 70 de ani. Vârsta medie a celor care au murit din cauza virusului în Italia este de 79,5 ani. Pe 17 martie, 17 persoane sub 50 de ani au murit din cauza bolii. Toate victimele sub 40 de ani din Italia au fost bărbați cu afecțiuni medicale grave existente.

În timp ce datele publicate indică o încetinire a creșterii cazurilor, cu aproximativ 12,6%, un studiu separat arată că Italia ar putea subestima numărul real de cazuri prin testarea numai a pacienților care prezintă simptome.

Potrivit Fundației GIMBE, aproximativ 100.000 de italieni au contractat virusul, a informat Il Sole. Aceasta ar readuce rata de deces a țării mai aproape de media globală de aproximativ 2%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus