Ștampila pentru unghii este metoda cea mai folosită de tehnicienii manichiuriști! Învață cum să o folosești acasă cât mai profesionist. – SteMir

Una dintre cele mai noi metode de a realiza o manichiura decorativa o reprezinta aplicarea modelelor cu ajutorul stampilelor pentru unghii. Utilizarea acestora este usoara, daca tii seama de cateva reguli de baza. La final, vei constata cu multumire ca rezultatul poate fi comparat cu cel obtinut in cadrul unui salon de specialitate.

Daca timpul sau bugetul nu iti permit sa vizitezi periodic un salon specializat de manichiura, trebuie sa afli ca ai posibilitatea de a-ti ingriji si decora unghiile singura, acasa.

Cel mai nou instrument care iti vine in ajutor in acest sens este stampila pentru unghii, care poate fi achizitionata din magazinele de specialitate. Cu ajutorul ei, poti realiza diverse modele, de la cele mai simple, cum ar fi funditele sau florile, pana la cele mai complicate, care amintesc de sofisticata dantela.

Pentru un efect cat mai clar, va recomandam sa folositi lacuri special create pentru ștampile. Culorile pigmentate ale lacurilor de unghii pentru ștampile asigură obținerea unor modele foarte bine definite.

Pentru a obține modelele ideale prin tehnica de ștanțare a unghiilor, se aplica un strat subtire de oja specială pe matriță, se apasă ferm ustensila special creată pentru această tehnică și se transfera pe unghie.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!

Be the first to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.