Spider nails, tendința HOT pentru unghii din sezonul de vara 2020. – SteMir

Sclipici

Unele femei urăsc unghiile mate, preferându-le pe cele pline de sclipici. Pentru acestea, specialiștii s-au gândit la acest model care te duce direct cu gândul la vacanță, datorită verdelui crud, asemănător frunzelor de palmier. Combinația dintre verde și auriu se dovedește a fi una reușită, cele două culori realizând un contrast între rece și cald.

Natural

Manichiura naturală este apreciată atât de femei, cât și de bărbați. Trasează câteva linii negre pe suprafața unghiei și vei avea parte de o manichiură simplă, dar îngrijită.

Nude

Colorează-ți unghiile într-o nuanță nude și trasează linii verticale, pentru un strop de originalitate. Renunță la clasicele linii orizontale și fii diferită. Poți realiza modelul doar pe o singură unghie, pentru o manichiură discretă și feminină.

Argintiu

Nu te axa doar pe linii negre, ci optează și pentru cele în alte nuanțe, strălucitoare sau mate. Îți poți face unghiile într-o nuanță îndrăzneață, peste care să trasezi câteva dungi argintii, cu care să realizezi o manichiură inedită.

Citeste si: Manichiura pentru nuntă, un detaliu semnificativ! 20 de modele de unghii pentru mirese. – SteMir

Două unghii cu model

Renunță la modelul apărut acum mult timp în urmă, care presupune realizarea unui model sofisticat doar pe inelar, și îndrăznește să porți modelul pe două unghii apropiate. Manichiura ta nu va trece neobservată!

Negru

Dacă te numeri printre fanele culorilor închise, poți profita de acest lucru, deoarece modelul spider nails se potrivește de minune pe o bază în nuanțe reci. Dacă aplici un strat de ojă neagră mată, apoi trasezi câteva linii aurii și argintii, vei primi doar aprecieri pentru manichiura ta spectaculoasă.

Culori

Nu te sfii să porți culori calde, chiar și cu un model spider. Rezultatul final va fi o manichiură veselă, perfectă pentru ieșirile în oraș cu prietenele. O poți purta atât la ținutele de festival, cât și la cele office.

Metalic

Unele femei nu pot rezista tentației de a-și face unghiile să strălucească, astfel încât acestea aleg ori ojă sidefată, ori nuanțe metalice. Manichiura spider este perfectă pentru femeile care își doresc să iasă din tipare.

Natural cu pete aurii

Modelele abstracte sunt ideale pentru femeile nonconformiste și curajoase. Dacă ai un caracter puternic, alege acest model original, perfect pentru zilele pline de soare, călduroase.

1.

2.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus