Se apropie sezonul piersicilor! Vă recomandăm câteva manichiuri in nuanța acestor fructe dulci. – SteMir

Nuanțele de piersică sunt foarte la modă în acest sezon. Această manichiură este frumoasă și proaspătă, elegantă și ușoară. Se potrivește pentru orice sezon, oferă culoare în zilele reci, iar vara este perfectă pentru zilele însorite.

1.

2.

Nuanțele de piersică nu sunt neapărat calde, pot fi și destul de reci și aici este foarte important să vă alegeți nuanța care vi se potrivește.

3.

4.

Manichiura în nuanțe de piersică va arăta perfect cu ținute office cât și pentru a merge la o plimbare sau la o sărbătoare, deoarece este destul de versatilă și arată la fel de bine atât pe unghiile lungi, cât și pe cele scurte, de orice formă.

5.

În plus este o bază excelentă pentru aproape orice design: puteți alege modele, decoruri și combinații de culori după propriul gust. Dacă preferați manichiura laconică, monocromă, culoarea piersicii este ideală.

6.

7.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!

Be the first to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.